http://agiosierotheos.blogspot.gr/

Χατζηαλέξης: 'Μίλησε' η εμπειρία και η ποιότητα των παικτών μας

Ικανοποιημένος παρουσιάστηκε ο προπονητής του Άγιου Ιερόθεου, Μαργαρίτης Χατζηαλέξης, με τη λήξη του αγώνα με τον Εθνικό Πειραιά που βρήκε τους 'κιτρινόμαυρους' να επικρατούν με 2-1. Αναλυτικά, τα όσα τόνισε στην επίσημη σελίδα της ομάδας:
Παίξαμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ιστορική ομάδα. Στο πρώτο εικοσάλεπτο ο Εθνικός μας αιφνιδίασε με τον τρόπο παιχνιδιού του και εκεί δεχτήκαμε το γκολ. Αυτό το τέρμα μας αφύπνισε, αρχίσαμε και πατάγαμε καλύτερα στο γήπεδο, βρίσκαμε διαδρόμους και ''μίλησε'' η εμπειρία και η ποιότητα των παικτών. Ισοφαρίσαμε και χάσαμε τρεις κλασσικές ευκαιρίες για να διευρύνουμε το σκορ. Στην επανάληψη μπήκαμε στον ίδιο ρυθμό, αλλά είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή και οργανωμένη άμυνα του Εθνικού που δεν μας επέτρεψε να τελειώσουμε τις φάσεις. Τελικά με το Σουφλα που κέρδισε και εκτέλεσε το πέναλτι προηγηθήκαμε και μετά ήταν πολύ δύσκολο για τον Εθνικό να μας ισοφαρίσει, γιατί έξυπνα με την κατοχή τελειώσαμε το παιχνίδι. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες του ρόστερ γιατί όλοι έζησαν το παιχνίδι και συγχαρητήρια στον Εθνικό γιατί εκτός παρελθόν έδειξε ότι έχει παρόν και με αυτούς τους παίκτες θα έχει και μέλλον.
Εμείς συνεχίζουμε σήμερα το παιχνιδιού και από την Τετάρτη σκεφτόμαστε τον Ερμή Ζωνιανών'.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου