http://agiosierotheos.blogspot.gr/

Ιστορική νίκη στο Παγκρήτιο

Το αποτέλεσμα που πήρε στην Προοδευτική αποτέλεσε τον προάγγελο γι αυτό που θα επακολουθούσε σήμερα. Ο φοβερός και τρομερός Άγιος Ιερόθεος βγάζοντας σπουδαία πράγματα στον αγωνιστικό χώρο του Παγκρητίου υποχρέωσε τον Εργοτέλη στην πρώτη του φετινή ήττα εντός έδρας επικρατώντας με 3-2.
Με άριστο κοουτσάρισμα η ομάδα του Βαγγέλη Σταυρακόπουλου στάθηκε απίστευτα στο γήπεδο και αφού έκλεισε τους διαδρόμους κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησε, όχι όμως στον απόλυτο βαθμό αφού στο τέλος το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερη έκταση.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά, διότι επρόκειτο για ένα σπουδαίο ματς ανάμεσα σε δυο ομάδες που έχουν ρίξει ένα πακτωλό χρημάτων για να αποδίδουν κάθε Κυριακή όμορφο ποδόσφαιρο.
Στο α' μερος ο Ιερόθεος όχι απλά ήταν διαβασμένος αλλά κυριάρχησε στο γήπεδο, έχοντας τους τρεις ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στην μεσαία γραμμή σε τρομερή ημέρα αλλά και την αμυντική του γραμμή.
Παίζοντας στρωτό ποδόσφαιρο με τη μπάλα να φεύγει από τους δυο κεντρικούς αμυντικούς που ήταν αλάνθαστοι σχεδόν σε όλο το ματς, σωστά, οι κιτρινόμαυροι χτύπησαν στην αντεπίθεση παίρνοντας το προβάδισμα.
Σε καλή ημέρα βρέθηκαν οι ακραιοι μπακ, Πολιτης Μιχαλοπουλος καθώς και οι Σαγανάς, Θανόπουλος και Γκουτσούλας, Σούφλας, Καραμέρης, Γούλας.
Στη συνέχεια, ο Εργοτέλης ισορρόπησε και κατάφερε μέσα σε λίγα λεπτά να μπει και πάλι στο ματς, όμως η αποβολή του Σταμάτη Καρρά έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη διακύμανση του αγώνα, με τους φιλοξενούμενους να βρίσκουν το τρόπο.... να παίρνουν ένα σπουδαίο τρίποντο που τους επιτρέπει να κοιτούν ψηλά με αισιοδοξία.
Στο α' μέρος ο Ιερόθεος ήταν τρομερός και κατάφερε όχι απλά να κλείσει τον σύλλογο από την Κρήτη αλλά και να δημιουργήσει ευκαιρίες μπροστά από την αντίπαλη εστία.
Από την άλλη, ο Εργοτέλης όχι απλά θα πρέπει να προβεί στις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις για να μπορέσει να παραμείνει εντός τίτλου, αλλά χρειάζεται ενίσχυση σε όλες τις θέσεις για να μπορέσει να ελπίζει σε κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Αυτό ειπώθηκε και στη συνέντευξη τύπου αμέσως μετά τον αγώνα από τον προπονητή των Κρητικών Νίκο Ουσταμπασίδη.
Μόλις στο 4' και στο 6' ο Κατσικοκέρης απείλησε με τον Κυρίτση να ενεργεί σωστά. Στο 24' έγινε το 0-1 με τον Ιερόθεο να παίρνει μέτρα στο γήπεδο και σε μια υποδειγματική αντεπίθεση, ο Μιχαλοπουλος βρήκε με φοβερή σέντρα τον Σαγανά και ο τελευταίος με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 0-1. Στο 40' η Περιστεριώτικη ομάδα χτύπησε ξανά, όταν ο Γκουτσούλας με πάσα έστρωσε στο Θανόπουλο και ο τελευταίος με πλασέ έκανε το 0-2.
Στην επανάληψη, ο Εργοτέλης ήταν καλύτερος στα πρώτα δέκα λεπτά και κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση μεσα σε διάστημα 2'. Στο 49' στο σουτ του Καλέ έδιωξε δύσκολα ο Κυρίτσης σε κόρνερ, με τον Κατσικοκέρη στο 50' να μην προλαβαίνει με κεφαλιά να γράψει το 1-2. Αυτό έγινε στο 55' με κεφαλιά του Βογιατζή, για να έρθει ο Καίμακαμούδης στο 57' και να ισοφαρίσει σε 2-2 με σουτ. Λίγο αργότερα ο Θανόπουλος πήγε να... κρεμάσει τον Στεφανάκο όμως το σουτ πέρασε μόλις άουτ.
Στο 72' ο Εργοτέλης έμεινε με παίκτη λιγότερο στο γήπεδο λόγω αποβολής του Καρρά με δεύτερη κίτρινη, με τους νεοφώτιστους αφού συνήλθαν μετά την ισοφάριση να πετυχαίνουν το τέρμα τους  χάρισε σε τη νίκη σε αυτή τη φάση. Συγκεκριμένα, Μιχαλόπουλος και Θανόπουλος έπαιξαν γρήγορο το φάουλ, ο τελευταίος σέντραρε με τον Κωστούλα να στρώνει με ντακουνάκι στο Σούφλα ο οποίος με σουτ δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 2-3.
Στο 87' ο Μπιρμπίλι πρόλαβε τον Κατσικοκέρη τη στιγμή που έμπειρος φορ ήταν έτοιμος να σουτάρει, ενώ στις καθυστερήσεις Νιζάμης και Πανούσης δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Στεφανάκο σε ανεπανάληπτες ευκαιρίες.
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκος Ουσταμπασίδης) Στεφανάκος, Καρράς, Γκοτσούλιας, Τζανής, Κολόκας, Ρουσάκης (52' Καιμακαμούδης), Κοιλιάρας (81' Μανουσάκης), Βογιατζής, Κατσικοκέρης, Λεάλ, Καλέ (65' Ποι)
ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Βαγγέλης Σταυρακόπουλος) Κυρίτσης, Πολίτης, Μιχαλόπουλος, Μπιρμπίλι, Κωστούλας, Γούλας, Γκουτσούλας (59' Πανουσης), Καραμέρης, Σαγανάς, Σούφλας, Θανόπουλος (84' Νιζαμης)
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου