http://agiosierotheos.blogspot.gr/

Το νικηφόρο σερί συνεχίστηκε και κόντρα στον Εθνικό Πειραιά

Δύσκολη αλλά ύψιστης σημασίας νίκη πανηγύρισε ο Άγιος Ιερόθεος για την 7η αγωνιστική επικρατώντας με 2-1 του Εθνικού Πειραιά, φτάνοντας τους 15 βαθμούς και τη 2η θέση μαζί με τους ΠΟΑ και Ιωνικό. Οι 'κιτρινόμαυροι πανηγύρισαν την πέμπτη συνεχόμενη νίκη τους δείχνοντας ότι αρχίζουν και... χτίζουν μέταλλο σαν ομάδα παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ. 
Πρόσωπο του ήταν ο Αλέξανδρος Σούφλας που... καθάρισε για τους γηπεδούχους αφού 6' μετά την είσοδο του στοπ αιχνίδι κέριδες το πέναλτι που χάρισε τη νίκη στους 'κιτρινόμαυρους'.
Στο α' μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά, με τον Βλάχο στο 3' να μην προλαβαίνει να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα μετά τη σέντρα του Σουλελέ. Οι γηπεδούχοι στο 8' απάντησαν στις φάσεις με τον Γούλα να σουτάρει μετά το στρώσιμο του Σαγανά και τη μάλα να φεύγει άουτ.
Στο 22' ο Εθνικός αξιοποίησε την κόντρα επίθεση που του παρουσιάστηκε, όταν ο Λεωνιδόπουλος βρήκε το Σουλελέ ο οποίος αφού απέφυγε τους αμυντικούς του Ιεροθεου με ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 0-1.
Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε 8' αργότερα, όταν ο Μπιρμπίλι με ψαλίδι βρήκε τον Σαγανά ο οποίος με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής έκανε το 1-1. Στο 33' ο Θανόπουλος μπορούσε να κάνει το 2-1, όμως είδε το σουτ που επιχείρησε να καταλήγει στο δοκάρι, με το σουτ του Δάρρα στο 36' να φεύγει άουτ. Στο 40' ο Εθνικός απείλησε σε κεφαλιά του Μανάλη που μπλόκαρε ο Κυρίτσης, με τον Σαγανά να κάνει το σουτ στο 45' και τη μπάλα να φεύγει άουτ. Στις καθυστερήσεις του α' μέρους οι αμυντικοί του Εθνικού έδιωξαν πάνω στη γραμμή το σουτ του Πανούση.
Στην επανάληψη, ο ρυθμός έπεσε με τον Εθνικό στο 67' να χάνει μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Γερόλυμος σέντραρε και ο Μανάλης δεν κατάφερε μέσα από τη μικρή περιοχή να κάνει το 1-2.
Στο 69' και στο 72' τα σουτ των Θανόπουλου και Γκουτσούλα πέρασαν άουτ, μέχρι το  73' όπου πέρασε στο γήπεδο ο Αλέξης Σούλας. Ο έμπειρος που βίωσε εξαιρετικές στιγμές με την κυανόλευκη ομάδα, τιμώρησε την πρώην του ομάδα αφού στο 80' κέρδισε πέναλτι από τον Λεωνιδόπουλο, το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο ίδιος κάνοντας το 2-1. Στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι πίεσαν όμως το 2-1 έμεινε μέχρι τέλους.
ΑΓΙΟΣ (Μαργαρίτης Χατζηαλέξης) Κυρίτσης, Μπιρμπίλι, Μανδύλης, Δάρρας, Κωστούλας, Γούλας, Γκουτσούλας (73' Σούφλας), Καραμέρης, Πανούσης (61' Μιχαλόπουλος), Θανόπουλος, Σαγανάς (84' Πολίτης).
ΕΘΝΙΚΟΣ (Θύμιος Γεωργούλης) Βουτσινάς, Στασινός, Γερόλυμος, Μαντζώρος, Πεχλιβανίδης (84' Μαρούδας) Λεωνιδόπουλος, Κατίδης, Παυλάκης, Μάναλης, Σουλελές (88 Χατζησαββας), Βλάχος (53' Σωπασής).
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου