http://agiosierotheos.blogspot.gr/

Δηλώσεις Μαργαρίτη Χατζηαλέξη μετά τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΕΚ-ΙΝΚΑ

Ικανοποιημένος από τη νίκη που πανηγύρισε η ομάδα του στον αγώνα με την ΑΕΕΚ-ΙΝΚΑ εμφανίστηκε ο προπονητής το Άγιου Ιερόθεου, Μαργαρίτης Χατζηαλέξης, αμέσως μετά το ματς. Χαρακτηριστικά, ο ίδιος τόνισε
Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους ανθρώπους του ΙΝΚΑ για τη φιλοξενία και το συνάδελφο προπονητή. Από εκεί και πέρα, ξέραμε ότι η αντίπαλη ομάδα είχε απουσίες., είχαμε προετοιμαστεί πιστεύω κατάλληλα. Λίγο πολύ ξέραμε κάποιες αδυναμίες που υπήρχαν και νόμίζω με τη καλή κυκλοφορία ειδικά στο χώρο του κέντρου και τη σωστή αμυντική τακτική χτυπήσαμε την κατάλληλη στιγμη. Θα ήταν άδικο από το σημερινό ματς να μην παίρναμε κάτι βάση της εμφάνισης που πραγματοποιήσαμε. Νομίζω ότι κάναμε από τα καλύτερα ματς παιχνίδια φέτος και αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για τη διάθεση που έδειξαν. Από εκεί και πέρα, θέλω να πω καλή συνέχεια στην ομάδα του ΙΝΚΑ. Νομίζω ότι δεν αξίζει να βρίσκεται σε αυτή τη θέση βάσει εικόνας και εύχομαι ό,τι καλύτερο'. 
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου