http://agiosierotheos.blogspot.gr/

Μεγάλη νικη κόντρα στην ΑΕΕΚ-ΙΝΚΑ

Μεγάλη νίκη που του δίνει τη δυνατότητα να κοιτάξει το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία πανηγύρισε ο Αγιος Ιερόθεος επικρατώντας με 1-0 του ΑΕΕΚ-ΙΝΚΑ στις Μουρνιές. Το 'χρυσό' γκολ που χάρισε τη νίκη στην ομάδα του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη σημείωσε ο Αλέξανδρος Σούφλας που εκμεταλλεύτηκε το ριμπάουντ στην εξαιρετική απόκρουση του Γεωργίου μετά την ενέργεια του Δάρρα και με κεφαλιά έκανε το 1-0, μετα τη σεντρα του Θανοπουλου.
Μόλις στο 7' ο Μπιρμπίλι έδιωξε τη σέντρα του Δρακάκη και στη συνέχεια της φάσης ο Παπαθανασίου έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 9' ο Ιερόθεος απείλησε όταν ο Πανούσης έκανε τη σέντρα και ο Θανόπουλος που βγήκε απέναντι από τον Γεωργίου δεν κατάφερε να σκοράρει. Στο 13' η κεφαλιά του Κώστούλα πέρασε άουτ, ενώ στο 35' ο Πανούσης έστειλε τη μπάλα άουτ μετά από ομορφη ατομική ενέργεια. Στο 36' ο Παπαθανασίου βρήκε το Βεστάκη και το σουτ του τελευταίου βρήκε σε ετοιμότητα τον Κυρίτση, με τον Γαλανίδη στο 71' με εκτέλεση φάουλ να στέλνει τη μπάλα άουτ. Στο 72' ο Ιερόθεος έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν ο Θανόπουλος γύρισε στο Σαγανά και η προβολή του τελευταίου σταμάτησε πρώτα στο δοκάρι και στη συνέχεια κατέληξε άουτ. Στα τελευταία λεπτά ο ΙΝΚΑ πίεσε όμως το 0-1 εμεινε μέχρι τέλους.
Διαιτητής: Σωτηριάδης (Λασιθίου)
Βοηθοί: Γαρεφαλάκης-Τρουλινός (Ηρακλείου)
Κίτρινες κάρτες: Ζντράβκοβιτς (45’)
ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ (Γιάννης Κατσούλης): Γεωργίου, Κομπογεννητάκης, Παληγέωργος, Σάμπα, Γαλανίδης, Ζντράβκοβιτς, Παπαθανασίου (67’ Περδικάκης), Ντεντάκης, Δρακάκης (82’ Γιακουμάκης), Βεστάκης, Τσίτας (57' Γωνιωτάκης).
Άγιος Ιερόθεος (Μαργαρίτης Χατζηαλέξης): Κυρίτσης, Μπιρμπίλι, Μανδύλης, Δάρρας, Κωστούλας, Γούλας, Πανούσης (69’Γκουτσούλας), Καραμέρης, Σούφλας, Θανόπουλος (90+1' Κετζετσόγλου), Σαγανάς (87’ Διαμαντόπουλος)

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου