http://agiosierotheos.blogspot.gr/

Χατζηαλέξης: Στόχος να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο (video)

Η προετοιμασία του Άγιου Ιερόθεου για το παιχνίδι με τον Ιωνικό στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής καλά κρατεί, με το πρόγραμμα της Πέμπτης να περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση που έγινε στο γήπεδο του Ηφαίστου. Ο τεχνικός της ομάδας, Μαργαρίτης Χατζηαλέξης, εχει στη διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές ενώ αναφερόμενος στην αναμέτρηση της Κυριακής που θα γίνει στη Νεάπολη (16.30 γηπ. Ιωνικού) τόνισε:
Ο Ιωνικός είναι μια ομάδα που πιστεύω ότι θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Εμείς από την πλευρά μας είμαστε μια νεοφώτιστη ομάδα και προσπαθούμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι και το σίγουρο είναι ότι ψάχνουμε να σωθούμε γρήγορα και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Ο Ιωνικός μέσα στη Νεάπολη επειδή έχω περάσει από εκεί περα είναι πολύ δυνατός. Έχει οπαδούς, έχει πάρα πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και γενικότερα πιστεύω ότι θα είναι ένα δύσκολο ματς.


Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου