http://agiosierotheos.blogspot.gr/

Ηττα στη Νίκαια από τον Ιωνικό με 2-1

Την ευκαιρία να αποδράσει με θετικό αποτέλεσμα από μια δύσκολη έδρα είχε η ομάδα μας για δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας ματς όμως αυτή τη φορά ηττήθηκε με 2-1 από τον Ιωνικό.
Παρότι ο Άγιος Ιερόθεος πάλεψε το ματς δεν κατάφερε να πάρει το αποτέλεσμα που αποτελούσε διακαή πόθο, με την πικρία να είναι έκδηλη. 
Η ομάδα μας είχε ευκαιρίες με τους Σαγανά και Κετσετζόγλου, με τον Ιωνικό να ανοίγει το σκορ στο 20' με τον Σαπαλίδη. Ο Δημήτρης Θανόπουλος με μια εξαιρετική ατομική ενέργεια ισοφάρισε για την ομάδα μας στο 65', με τον Πέεφ στο 75' να χαρίσει τη νίκη στους γηπεδούχους.
Στο 68' αποβλήθηκε για τον Ιωνικο ο Παντελίδης. 
Διαιτητές: Κύριος (Αρκαδίας), Σάνος (Κορινθίας)
ΙΩΝΙΚΟΣ(Ηλίας Καλοπήτας): Λέτσο, Κατσίκιας, Βουρλούμης (84 Προβατιδης), Παντελίδης, Μειμάρογλου, Κρητικός, Καραλής, Σιμιτσής, Αργυρίου (58' Ντούλιας), Σαπαλίδης, Παπασπύρος (67 Πεεφ)
ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Μαργαρίτης Χατζηαλέξης): Κυρίτσης, Πολίτης, Μανδύλης,Δάρρας, Κωστούλας, Γούλας, Γκουτζούλας, Καραμέρης, Κετσετζογλου (65' Σούφλας), Θανόπουλος, Σαγανάς (80' Κυριαζής).
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου