http://agiosierotheos.blogspot.gr/

Ανανέωση συνεργασίας με Ισίδωρο Σταυριανό-Υπεύθυνος Ποδοσφαιρικού Τμήματος ο Γ. Καλλιπολίτης

Ο Α.Ο. Άγιος Ιερόθεος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον προπονητή, Ισίδωρο Σταυριανό για ακόμη ένα χρόνο. Μετά από τη χθεσινή συνεδρίαση που πραγματοποίησε η διοίκηση μας πάρθηκε η απόφαση να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία ο κ. Σταυριανός ο οποίος επιτέλεσε εξαιρετική δουλειά τα τελευταία 2,5 χρόνια με αποκορύφωμα την άνοδο του σωματείου μας για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Γ' Εθνική. Ευχή όλων είναι να συνεχίσει ανάλογο στο δύσκολο δρόμο και στη νέα πρόκληση που παρουσιάζεται στην ομάδα μας. Η διοίκηση του Α.Ο. Άγιου Ιερόθεου εύχεται στον Ισίδωρο Σταυριανό καλή επιτυχία στο νέο του έργο.
Υπεύθυνος Ποδοσφαιρικού Τμήματος ο Γ. Καλλιπολίτης 
Σε άλλα θέματα που προκύπτουν είναι δεδομένο ότι οι δυσκολίες που θα παρουσιαστούν στο δύσκολο μονοπάτι που ακούει στο όνομα 'Γ Εθνική' θα είναι αρκετές. Αποτέλεσμα αυτού είναι η ομάδα μας καθημερινά να στελεχώνεται με πρόσωπα που έχουν προσφέρει στο σύλλογο και αποτέλεσαν μέρος της επιτυχίας και κομμάτι της σύγχρονης ιστορίας. Ένα εξ αυτών ήταν ο Γιώργος Καλλιπολίτης ο οποίος τα τελευταία δυο χρόνια ήταν ο μεγάλος αρχηγός φορώντας το περιβραχιόνιο. Ένας σοβαρός τραυματισμός δεν του επέτρεψε φέτος να προσφέρει σε αγωνιστικό κομμάτι αυτά που ο ίδιος μπορούσε αλλά θα του δοθεί η ευκαιρία να το κάνει από άλλο πόστο την επόμενη σεζόν. Συγκεκριμένα, ο μεγάλος αρχηγός και μέλος της ιστορίας του συλλόγου αναλαμβάνει χρέη υπεύθυνου ποδοσφαιρικού τμήματος με στόχο την καλύτερη οργάνωση και λειτουργία του συλλόγου μας. Ο χαρακτήρας και το όνομα που 'έχτισε' είναι δεδομένο ότι θα αποτελέσουν τα δυο μεγάλο όπλα ώστε ο Άγιος Ιερόθεος να εμφανιστεί δυνατός και ανταγωνιστικός στο νέο πρωτάθλημα. Γι αυτό το λόγο οφείλουμε να ευχηθούμε στον Γιώργο καλή αρχή στο νέο του έργο και είναι σίγουρο ότι θα τα καταφέρει.   
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου