http://agiosierotheos.blogspot.gr/

Ο Άγιος γράφει ιστορία με τη... συμμετοχή του στην Γ' Εθνική

Η ομάδα μας κατάφερε να πετύχει το στόχο της και να γράψει ιστορία, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά. Ο Άγιος Ιερόθεος όχι απλά μπόρεσε να μπει... σφήνα ανάμεσα σε ιστορικές ομάδες όπως είναι το Αιγάλεω και η Προοδευτική, αλλά με το 0-0 κόντρα στην Προοδευτική, να τερματίσει στην τιμητική 2η θέση στους ομίλους μπαράζ και να πάρει το δεύτερο εισιτήριο που δίνει τη δυνατότητα να συμμετάσχει στην Γ' Εθνική. Διοίκηση, τεχνικό επιτελείου και ποδοσφαιριστές κατάβαλ

αν τεράστια προσπάθεια και τους αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια. Πλέον, η ομάδα θα κληθεί να δώσει το τελευταίο ματς την επόμενη Κυριακή στο Αιγάλεω όπου θα προσπαθήσει να κλείσει θετικά τη σεζόν.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά με τον Κυριαζή από δεξιά να σεντράρει και τον Τράκα να μπλοκάρει. Στο 7' ο Τσαγκαρης βγηκε απέναντι από τον Ρουμπη όμως το πλασέ που έκανε έφυγε άουτ. Στο 11' ο Ιερόθεος είχε σημαντική φάση. Ο Κυριαζής έκανε παράλληλη σέντρα, με τον Αλιμπά να γυρίζει τη μπάλα στο Μπερτσιά όμως την τελευταία στιγμή οι αμυντικοί της Προοδευτικής εδιωξαν σε κόρνερ. Στο 35' το σουτ του Ατματσίδη πέρασε άουτ, ενώ στο 36' ο Κουσουρής έκανε τη σέντρα, ο Ατματσίδης όμως δεν κατάφερε να βρει καλά τη μπάλα. Στο 38' ο Αλιμπάς έβγαλε σέντρα... λουκούμι στο δεύτερο δοκάρι, με τον Κουσουρή την τελευταία στιγμή να απομακρύνει με το κεφάλι προτού ο Μπερτσιάς κάνει το 0-1. Στην τελευταία φάση του α' μέρους το σουτ του Αλιμπά πέρασε αρκετά άουτ.
Στην επανάληψη, ο ρυθμός έπεσε κατακόρυφα αφού καμία από τις δυο ομάδες δεν κατάφερε να απειλήσει πλην τη φάση του 80' που ο Καραμέρης έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι με σουτ έξω από την περιοχή. Λίγα λεπτά αργότερα ο Ατματσίδης έκανε τη σέντρα-σουτ με τη μπάλα να φεύγει άουτ και το τελικό 0-0 να μένει μέχρι τέλους.
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Βασίλης Σπάθας) Τράκας Κουσουρής, Μύρκος (72 Ξυγκάκης), Ζίζηλας, Παπανικόλας, Μπελέρης (66' Τσίτσης), Τσάγκαρης, Γιακούπι (74' Μαναριώτης), Σαμαράς, Τζανέτος, Ατματσίδης.
ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Ισίδωρος Σταυριανός) Ρουμπής, Κουμπούλης, Κακλαμάνος, Μπιρμπίλι, Καλογερής, Κούντου (46' Γεωργίου), Μπερτσιάς, Καραμέρης, Κυριαζής (62' λ.τρ. Νιζάμης), Αλιμπάς, Πανούσης (75' Αλεξίου).


Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου