http://agiosierotheos.blogspot.gr/

Ήττα από την Προοδευτική

Την ήττα με 0-1 γνώρισε η ομάδα μας από την Προοδευτική στο δεύτερο παιχνίδι για τους αγώνες μπαράζ, σε παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο του Περιστερίου. 


Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που πατούσαν καλύτερα στο α' μέρος με την πρώτη φάση να λαμβάνει χώρα στο 13' όταν το σουτ του Μπελέρη βρήκε σε ετοιμότητα τον Ρουμπή που μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 15' οι κιτρινόμαυροι απάντησαν με το σουτ του Αλιμπά να καταλήγει στην αγκαλιά του Μένιου. Στο 16', ο Πανούσης βρέθηκε στο έδαφος σε μαρκάρισμα του Παπανικόλα όμως ο διαιτητές έδειξε παίζεται. Στο 25' η μπάλα έφτασε στον Αλιμπά που έπιασε το ξαφνικό σουτ με τη μπάλα να φεύγει άουτ. Στο 37' οι φιλοξενούμενοι έχασαν την μεγαλύτερ ευκαιρία του αγώνα όταν ο Τζανέτος βρήκε με εξαιρετική κάθετη πάσα τον Μπελέρη ο οποίος βγήκε απέναντι από το Μένιο όμως το σουτ που επιχείρησε έφυγε λίγο άουτ.
Στο β' μέρος οι γηπεδούχοι βελτιώθηκαν με τον Μπερτσιά στο 49' να μην μπορεί να απειλήσει αφού οι Παπανικόλας και Ζίζηλας τον ανέκοψαν προτού γίνει απειλητικος. Στο 52' ο Κουσουρής σέντρα όμως ο Καλογερής απομάκρυνε, με τους φιλοξενούμενους στο 68' να ζητούν χέρι εντός περιοχής και το Τζοβάρα να υποδεικνύει τη συνέχεια του αγώνα.

Στο 67' ο Αλιμπάς εκτέλεσε το φάουλ από αριστερά με τον Μπερτσιά να πιάνει τη κεφαλιά και τον Μένιο να μπλοκάρει. Στο 69' σημειωθηκε η φάση του αγώνα. Συγκεκριμένα, ο Ατματζίδης βρέθηκε μακριά από την περιοχή και με έναν κεραυνό νίκησε τον Ρούμπη βάζοντας φωτιά στην κερκίδα που βρίσκονταν οι φίλαθλοι της Προοδευτικής για το 1-0. Στην τελευταία φάση του αγώνα στο 88' ο Μπερτσιάς είδε το σουτ που επιχείρησε να φεύγει να αποσοβείται από το Μένιο
ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Ισίδωρος Σταυριανός) Ρουμπής, Κουμπούλης, Κακλαμάνος, Μπιρμπίλι, Καλογερής, Καραμέρης, Αλεξίου, Γεωργίου (70' Νιζάμης), Αλιμπάς (77' Χίσο), Πανούσης (73' Νταουτάι), Μπερτσιάς.
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Βασίλης Σπάθας) Μένιος, Κουσουρής, Μύρκος, Ζίζηλας, Παπανικόλας, Μπελέρης, Τσαγκαρης (90' Δηλαβερής), Σαμαράς, Μπιτσάνης (63' Ζελέκου), Τζανέτος (78' Τσίτσης), Ατματζίδης.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου