http://agiosierotheos.blogspot.gr/

Μεγάλη ανατροπή και πρώτο βήμα για Ιερόθεο!

Το πρώτο βήμα για την άνοδο έγινε από τον Άγιο Ιερόθεο αφού κατάφερε σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι να επικρατήσει του Αετού Κορυδαλλού με 3-2 παρότι βρέθηκε δυο φορές πίσω στο σκορ. Η ομάδα των δυτικών προαστίων εκμεταλλεύτηκε στον απόλυτο βαθμό τις ευκαιρίες που δημιούργησε και έφτασε σε μια δύσκολη νίκη αφού βρήκε απέναντι του ένα καλοδουλεμένο σύνολο, βασισμένο στη δουλειά προπονητή, που πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση. Το ματς σε γενικές γραμμές κρίθηκε στα σημεία εκεί που ο Ιερόθεος έδειξε περισσότερη αυτοσυγκέντρωση, ενώ δεν θα πρέπει να παραλειφθεί το γεγονός ότι η κλάση του Νίκου Μπερτσιά έπαιξε καταλυτικό ρόλο αφού σημείωσε δυο από τα τρια γκολ της ομάδας του. Από την άλλη, ο Αετός Κορυδαλλού ήταν ανώτερος στο α' ημίχρονο όπου κατάφερε να προηγηθεί όμως η ισοφάριση του Ιερόθεου ήταν άμεση. Παρά την ψυχρολουσία οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο όμως δεν κατάφεραν να πετύχουν το δεύτερο τέρμα πριν το ημίχρονο. Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν, όμως στη συνέχεια ο Ιερόθεος έβαλε τη μπάλα κάτω εκμεταλλευόμενος τα μέτρα που του έδωσε ο Αετός στο γήπεδο και χάρις σε τέρματα του εκπληκτικού Πανούση και του Νίκου Μπερτσιά πήρε το... χρυσό όπως αποδείχθηκε το ματς τρίποντο.

Στο α' μέρος η πρώτη φάση ανήκει στον Αετό, με τον Κράσι να εκμεταλλεύεται την ασυνεννοησία αναμεσα σε Κρητικο και Τερεκανίδη όμως η προβολή του πέρασε μόλις άουτ. Στο 4' ο Τερεκανίδης έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ το φάουλ του Ξενιτόπουλου, ενώ στο 7' το φάουλ του Αλιμπά δεν βρήκε στόχο. Η πίεση του Αετού μετουσιώθηκε σε γκολ στο 10' όταν ο Κράσι με κεφαλιά μετά το κόρνερ του Ξενιτόπουλου έγραψε το 1-0, με τους φιλοξενούμενους να απαντούν άμεσα στο 13'. Συγκεκριμένα, ο Κακλαμάνος με εκπληκτική σέντρα βρήκε τον Νίκο Μπερτσιά ο οποίος με έξυπνη κεφαλιά έκανε το 1-1. Στο 19' μετά από πολύ όμορφη ενέργεια του Δρυμούση ο Καλλέργης που βρέθηκε στην πορεία της μπάλας έκανε το σουτ με τη μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ. Στο 20' ήταν η σειρά του Πανούση με διαγώνιο σουτ με τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ, με τον Κοντόπουλου να βγάζει δύσκολα σε κόρνερ τη κεφαλιά του Μπερτσιά στο 28' μετά το φάουλ του Αλιμπά. Στο 36' ο Αλεξίου σαν απο μηχανής θεός ανέκοψε τον Καλλέργη που ήταν έτοιμος να σουτάρει, διώχνοντας κόρνερ. Στο 40' ο Σιδηρόπουλος εκτέλεσε επικίνδυνα το κορνερ για τον Αετό με τη μπάλα να φεύγει άουτ, με τους πρωταθλητές Πειραιά να κερδίζουν πέναλτι στο 59' σε κρατημα του Γεωργίου εντός περιοχής. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Καφαλίδης ευστοχώντας για το 2-1. Από εκείνο το σημείο και έπειτα ο Ιερόθεος πήρε μέτρα και κατάφερε στο 75' να φέρει το ματς στα ίσια. Συγκεκριμένα, ο Πανούσης με ένα εξαιρετικό σόλο μπήκε εντός περιοχής και με σουτ έκανε το 2-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Το τέρματα αυτό έδωσε φτερά στους παίκτες του Ισίδωρου Σταυριανού οι οποίοι στο 78' πέτυχαν την ανατροπή. Συγκεκριμένα, ο νεοεισελθών στο παιχνίδι Νιζάμης με μια... γλυκιά σέντρα βρήκε το Μπερτσιά και ο τελευταίος με κεφαλιά δεν αστόχησε βάζοντας φωτιά στην κερκίδα που υπήρχαν οι φίλοι των φιλοξενούμενων κάνοντας το τελικό 3-2.
ΟΙ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ
ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ (Βαγγέλης Σταυρακόπουλος) Κοντόπουλος, Κουντουράς (89 Μπαμπουλακης), Ξενιτόπουλος, Καφαλίδης, Μπερίσα, Σιδηρόπουλος (79' Συρμάς), Καλλέργης, Λέσι, Κράσι, Μούτσα, Δρυμούσης (70 Τουλουβασικης)
ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Ισίδωρος Σταυριανός) Τερεκανίδης, Κουμπούλης, Κακλαμανος, Μπιρμπίλι, Κρητικός, Αλεξίου (66 Νταουτάι), Γεωργίου, Αλιμπάς, Χίσο (70 Νιζαμης), Πανούσης (80 Καλογερής) , Μπερτσιάς.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου