http://agiosierotheos.blogspot.gr/

Κάλεσμα στον κόσμο!


Η διοίκηση  του Α.Ο. Άγιου Ιερόθεου ανακοινώνει τα εξής:
1) Στο παιχνίδι του Σαββάτου με την Ειρήνη Πετρούπολης που θα γίνει στην Χωράφα, η είσοδος για το κοινό θα είναι δωρεάν.

2) Η διοίκηση του Α.Ο. Άγιου Ιερόθεου καλεί όλο τον κόσμο του Περιστεριώτικου ποδοσφαίρου το Σάββατο 9 Απριλίου να δώσει το παρών στο γήπεδο αμέσως μετά το ματς με την Ειρήνη Πετρούπολης και να γιορτάσουμε όλοι μαζί την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον Β' όμιλο της Α' ΕΠΣΑ. Το μέλλον του συλλόγου, δηλαδή τα παιδιά που συγκροτούν τα τμήματα υποδομής θα δώσουν το παρών ενώ θα μοιραστούν αρκετά δώρα τόσο σε εκείνα (μπαλόνια, και μπλουζάκια) όσο και στον κόσμο ο οποίος θα έχει τη δυνατότητα να κερδίσει υπέροχα δώρα μέσω κλήρωσης που θα γίνει στο τέλος της εκδήλωσης. Οι νικητές θα είναι εκείνοι που θα ακούσουν από τα μεγάφωνα του γηπέδου τον αριθμό από το απόκομμα του αντίστοιχου λαχνού που θα τους δοθεί κατά την είσοδο τους στο γήπεδο.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου