http://agiosierotheos.blogspot.gr/

Μάγκας και κουπάτος ο Άγιος Ιερόθεος σε ματς-γιορτή για το ποδόσφαιρο

Γιορτή αντάξια της ιστορίας του και της προσπάθειας που έγινε από τις αρχές Ιουνίου όταν και ξεκίνησε το... χτίσιμο, πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο της Χωράφας. Εκεί ο Άγιος Ιερόθεος στο... πάρτη ανόδου που έστησε υποδέχθηκε την Ειρήνη Πετρούπολης με το τελικό 5-1, να περνάει σε δεύτερη μοίρα αφού το σκηνικό που είχε στηθεί και η συγκέντρωση του κόσμου δεν επέτρεψε σε κανέναν να έχει στο μυαλό του το τελικό αποτέλεσμα. Μπαλόνια, πανό στο οποίο αναγραφόταν το όνομα της ομάδας, νεαροί αθλητές και πλήθος κόσμου φώναξαν παρών στο πρώτο ραντεβού δείχνοντας την μεγάλη τους αγάπη για την ομάδα των δυτικών προαστίων.

Κι ενώ ο κόσμος γιόρταζε στις εξέδρες οι παίκτες του Ισίδωρου Σταυριανού, χόρευαν στο... τραγικό και ακατάλληλο γήπεδο, δείχνοντας ότι θα παρουσιαστούν έτοιμοι στα μπαράζ ανόδου που οδηγούν στην Γ' Εθνική.
Με τη λήξη του αγώνα, αφού έγιναν οι απαραίτητες βραβεύσεις σε πρόσωπα που έχουν τιμήσει το σύλλογο, δόθηκε το Κύπελλο στον αρχηγό της ομάδας, Γιώργο Καλλιπολίτη που μαζί με τους Μάριο Κουμπούλη και Δημήτρη Καραμέρη ύψωσαν ψηλά στον Περιστεριώτικο ουρανό, με την ικανοποίηση να ρέει στα πρόσωπα όσων βρίσκονταν στο γήπεδο της χωράφας. Για την ιστορία οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Μπιτζά, με τους Νιζάμη, Ζουζουλή, Νταουτάι (2) και Μπερτσιά να διαμορφώνουν το τελικό σκορ, με τον Ζουζουλή να έχει δοκάρι.
ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Ισίδωρος Σταυριανός) Τερεκανίδης, Κουμπούλης (72' Καλλιπολίτης), Κακλαμάνος, Τσώνης, Κρητικός, Αλεξίου, Πανούσης (63' Μπερτσιάς), Κυριαζής (63' Νταουτάι), Νιζάμης, Αλιμπάς, Ζουζουλής.
ΕΙΡΗΝΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Θανάσης Ψύλιας): Αμάραντος, Τσώνης, Παρασκευόπουλος, Ασφής, Δούμας (78' Θεοδωρόπουλος), Πουμπουρίδης, Μπιτζάς, Κατσίπης (65' Παπαδόπουλος), Θώδας, Λαμπράκος, Λαμπράκος Β.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου