http://agiosierotheos.blogspot.gr/

Κουμπούλης: Αποδείξαμε την κυριαρχία μας

Πρωτάθλημα δεν κατακτά για πρώτη φορά, ωστόσο, το φετινό έχει ξεχωριστή σημασία για τον Μάριο Κουμπούλη ο οποίος έχει βιώσει ανάλογες στιγμές με το Αιγάλεω και τον Άγιο Δημήτριο. Ο ικανότατος αμυντικός μέσος που κλήθηκε να αγωνιστεί στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής του Άγιου Ιερόθεου τη φετινή σεζόν τα πήγε περίφημα και παρά τον τραυματισμό που αντιμετώπισε, επανήλθε δριμύτερος αποτελώντας αξιόλογη λύση για τον Ισίδωρο Σταυριανό. Ο ίδιος παραχώρησε δήλωση και αναφερόμενος στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α' ΕΠΣΑ τόνισε: 

Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να κατακτάς ένα πρωτάθλημα έστω κι αν αυτό είναι σε τοπικό επίπεδο. Το γεγονός οτι το κατακτήσαμε έξι αγωνιστικές πριν απο τη λήξη του φανερώνει πόσο δυνατή και σταθερή ήταν η ομάδα καθ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος και ποσο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές είχε στο έμψυχο δυναμικό της'. Ερωτηθείς για την προσπάθεια που καταβάλει η ομάδα στα μπαράζ-ανόδου, ο πρώην άσος του ΠΑΟ Ρουφ είπε:

Είναι εντελώς διαφορετικά παιχνίδια απο αυτα του πρωταθλήματος. Θα παίξουμε έξι τελικούς και τα περιθώρια λάθους θα ειναι μηδενικά. Αυτα τα παιχνίδια θα κριθούν στις λεπτομέρειες οπου η δύναμη και το πάθος θα περισσεύουν. Η ομάδα μας διαθέτει αρκετούς έμπειρους ποδοσφαιριστές που έχουν βιώσει αυτή τη διαδικασία και στο παρελθόν και αυτο θα ειναι ενα πλεονέκτημα για μας',


Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου