http://agiosierotheos.blogspot.gr/

Πρωταθλητής ο Άγιος Ιερόθεος!

Ο στόχος είχε επιτευχθεί από το απόγευμα του Σαββάτου μετά την ήττα Περιστερίου για την ομάδα μας, παρά το ισόπαλο 1-1 με την Α.Ε. Χαλανδρίου. ''Οι πράσινοι''
ήθελαν το παιχνίδι και ξεκίνησαν αρκετά καλά τον αγώνα αφού προηγήθηκαν στο 24' με τον Αχιλλέα Κατσιούλη, έχοντας στη συνέχεια κάποιες προϋποθέσεις για να σημειώσουν και δεύτερο γκολ. Ο Μπερτσιάς ήταν εκείνος που στο 73' να ισοφάρισε σε 1-1 με φάουλ διαμορφώνοντας το τελικό σκορ ενώ νωρίτερα και συγκεκριμένα το 56' ο Σκούμας είχε δοκάρι για το Χαλάδρι. Στα τελευταία λεπτά, ο Άγιος Ιερόθεος είχε την ευκαιρία να πετύχει το 1-2, όμως η προσπάθεια του Κυριαζή κατέληξε στο δοκάρι στο 85'.
Με τον βαθμό αυτό οι πράσινοι παρέμειναν σε δύσκολη θέση αφού φιγουράρουν στην 13η θέση με 29 βαθμούς.
Διαιτητές: Γρίμμας, Καραγιαννίδης-Νικολαδός
ΧΑΛΑΝΔΡΙ: Κατσιούλης Θ., Λειβαρτζινός, Ζούνα, Θανόπουλος, Καρακάσης, Φελέκης, Λουκάς, Τσίτσαρης, Γούλας (55' Πατσιαβούρας), Κατσιούλης Α. (89' Μέρτης), Σκούμας (81' Καγιώργης)
ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Ρουμπής, Κρητικός, Κουμπούλης, Μπιρμπίλη, Τσώνης (69' Κυριαζής), Γεωργίου (46' Κακλαμάνος), Μπερτσιάς, Καραμέρης, Νιζάμης (46' Νταουτάι), Χίσο, Αλεξίου.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου