http://agiosierotheos.blogspot.gr/

Σταυριανός: Έχουμε τη δυνατότητα να διαχειριστούμε τις δυσκολίες

Για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας αλλά και τον τρόπο με τον οποίο πρόκειται να ενταχθούν τα νέα αποκτήματα στην βασική ενδεκάδα μίλησε ο τεχνικός του Άγιου Ιερόθεου, Ισίδωρος Σταυριανός, με δηλώσεις που παραχώρησε στην επίσημη σελίδα του συλλόγου. Ο ίδιος αναφέρθηκε και στον υπερβάλλον ζήλο που δείχνουν οι αντίπαλοι κάθε φορά που αντιμετωπίζουν τον Άγιο Ιερόθεο αλλά και στην ετοιμότητα που πρέπει να δειξει η ομάδα του στην διαδικασία των μπαράζ. Αναλυτικά, η τοποθέτηση του: Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση η ομάδα μας να έχει διαφορά βαθμολογική από αρκετά νωρίς και από αρχές Γενάρη να προσπαθούμε να βάζουμε τα νέα πρόσωπα στην ομάδα και να τα εντάξουμε σιγά σιγά στο στυλ παιχνιδιού που επιζητούμε. Ξέρουμε και γνωριζουμε ότι ο αντίπαλος που παιζουμε κάθε εβδομάδα υπερβάλλει συνέχεια εαυτούς, δίνει το 200% για να προσπαθήσει να μας κόψει βαθμούς ή να μας κερδίσει και αυτό είναι καλό για εμάς. Γνωρίζουμε την ιστορία κάθε ομάδας και δείχνουμε τον απαραίτητο σεβασμό σε κάθε αντίπαλο. Από εκεί και πέρα, όταν μπαίνουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο βλέπουμε μόνο έντεκα ποδοσφαιριστές και τίποτα παραπάνω. Αλλά εάν δούμε και την πραγματικότητα κατάματα είναι άσχημο να ξέρεις ότι και να καταφέρεις να πάρεις κάτι από το παιχνίδι δεν μπορείς να φτάσεις τον πρώτο.

Θέλουμε πάρα πολύ δουλειά. Αυτή τη διαφορά που έχουμε ''χτίσει'' μέχρι στιγμής, την έχουμε χτίσει με δουλειά και κόπο όλη τη χρονιά. Στην διαδικασία των μπαράζ θα είμαστε πανέτοιμοι. Οι ποδοσφαιριστές μου έχουν μεγάλη αξία, μεγάλη εμπειρία και θεωρώ ότι δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα από κανέναν. Μολις σφυρίξει ο διαιτητής παίζουν οι ποδοσφαιριστές και καμία φανέλα.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου