http://agiosierotheos.blogspot.gr/

Σηκώνει κούπα ο Άγιος Ιερόθεος!

Καρδιά πρωταθλητή έβγαλε ο Άγιος Ιερόθεος στο Χολαργό τηρώντας την παράδοση που ήθελε να... αποδράει νικηφόρα σε όσα ματς έχει δώσει τους τελευταίους μήνες στη συγκεκριμένη έδρα, επικρατώντας αυτή τη φορά με 3-2. Το συγκρότημα του Ισίδωρου Σταυριανού παρότι βρήκε μπροστά του ένα σκληροτράχηλο σύνολο, δεν πτοήθηκε και χάρις σε τέρμα του Κακλαμάνου στις καθυστερήσεις απέδρασε με το διπλό κάνοντας ακόμη ένα βήμα για τον τίτλο. Συγκεκριμένα, οι κιτρινόμαυροι χρειάζονται μια πλέον νίκη για να στεφθούν και μαθηματικά πρωταθλητές. Από την άλλη, ο Χολαργός έμεινε στην 3η θέση με 42 βαθμούς.

Το α' μέρος πέρασε απαρατήρητο, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο 50' με πέναλτι του Πλεμμένου. Η απάντηση των φιλοξενούμενων δεν άργησε να έρθει αφού στο 56' ο Αλεξίου με σουτ έστειλε τη μπάλα στο Γ' του Καλαματιανού ισοφαρίζοντας σε 1-1. Στο 75' ο Μπερτσιάς με ωραία ενέργεια σουτ έκανε το 1-2, με τον Πλεμμένο στο 78' να ισοφαρίζει σε 2-2. Στις καθυστερήσεις ο Κακλαμάνος έγινε κάτοχος της μπάλα και με σουτ ο Κακλαμάνος έγραψε το τελικό αποτέλεσμα.
ΧΟΛΑΡΓΟΣ: Καλαματιανός Καζάκος Α., Κατσαρός, Σπυρόπουλος, Στεργιάκος, Χάλος (72' Τζέλη), Λυρας (68' Καζάκος Π.), Τασιούδης, Κετσετσόγλου, Πλεμμένος (87' Ρίζος), Ντζαβίδας.
ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ. Ρουμπής, Κουμπούλης, Κολλιάκος (14' λ.τρ. Κρητικός), Μπιρμπίλι, Τσώνης, Γεωργίου, Μπερτσιάς, Καραμέρης, Νιζάμης (52' Πανούσης), Χίσο (74' λ.τρ. Κακλαμάνος), Αλεξίου.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου