http://agiosierotheos.blogspot.gr/

Άγιος Ιερόθεος-Χαϊδάρι 2-0

Στον Άγιο Ιερόθεο μπορεί να κατέκτησαν το πρωτάθλημα και μαθηματικά την περασμένη εβδομαδα με την ισοπαλία κόντρα στην Α.Ε. Χαλανδρίου, παρ' όλα αυτά, οι 'κιτρινόμαυροι' παρουσιάστηκαν σοβαροί και στον αγώνα με το Χαϊδαρί επικρατώντας με 2-0 στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής.
Το συγκρότημα του Ισίδωρου Σταυριανού πανηγύρισε την 20η νίκη του στο πρωτάθλημα παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο. Στο α' μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και αφού έχασαν ευκαιρίες με τον Νταουτάι στο 10' και λίγο αργότερα με τον Πανούση, άνοιξαν το σκορ στο 27' με σουτ του Ζουζουλή. Στο 60' ο Νταουτάι είχε την ευκαιρία να κάνει το 2-0, όμως δεν το έκανε, με τον Πανούση να στέκεται πιο τυχερός στις καθυστερήσεις σημειώνοντας το τελικό 2-0 απέναντι στην παλιά του ομάδα. Στο 90+2 ο Κοτσολάκος είχε δοκάρι για το Χαϊδάρι. 

Διαιτητής ήταν ο Σχίζας με βοηθούς τους Τσάγκαρη και Καδδά.
ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Ισίδωρος Σταυριανός): Ρουμπής, Κουμούλης, Κακλαμάνος, Μπιρμίλι, Κρητικός (46' Καλογερής), Αλεξίου, Πανούσης, Καραμέρης, Νταουτάι, Χίσο (75' Γεωργίου), Ζουζουλής (65' Κυριαζής).
ΧΑΪΔΑΡΙ (Άγγελος Πυρένης) Μίχος, Πολίτης, Νούλας, Ζαγκλής (77' Χρυσαφίδης), Αρβανίτης, Κασάπης, Καρώνας, Καμβέλας, Σαλαπάτας, Κοτσολάκος, Τσάνι (64' Μουρεζίνης).
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου