http://agiosierotheos.blogspot.gr/

Ήττα και αποκλεισμός στο Κύπελλο ΕΠΣΑ

Άτυχη στάθηκε η ομάδα μας στον αγώνα Κυπέλλου ΕΠΣΑ για τη φάση των '16' με αντίπαλο το Ηράκλειο αφού γνώρισε την ήττα σε νοκ-άουτ παιχνίδι με 4-3. Το συγκρότημα του Ισίδωρου Σταυριανού παρότι παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση του πλήρωσε τα λάθη που έγιναν στο κέντρο της αμυντικής γραμμής ωστόσο το θετικό είναι ότι μπόρεσε να κοιτάξει σε όλη τη διάρκεια του αγώνα στα μάτια μια ομάδα ανώτερης κατηγορίας.

Το ματς ξεκίνησε δυνατά για τους γηπεδούχους, με τον Τσουκαλά να λέει όχι στα σουτ που επιχείρησαν μέσα από την περιοχή οι Αλεξίου και Κατσούλης μόλις στο 5'. Τρια λεπτά αργότερα, ο Αστέριος Καλιαμπάκας νίκησε τον πορτιέρο των φιλοξενούμενων γράφοντας το 1-0. Το τέρμα αυτό αφύπνισε τους ποδοσφαιριστές μας οι οποίοι με αντεπίθεση διαρκείας γύρισαν το ματς. Αρχικά στο 10' ο Κυριαζής είχε δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ, με τον Αβίντογλου στο 19' να στέκεται πιο τυχερός και να ισοφαρίζει σε 1-1 εκμεταλλευόμενος στο έπακρο την έξοχη ατομική ενέργεια και πάσα του Κυριαζή. Στο 32' οι φιλοξενούμενοι έκαναν δυο τα τέρματα τους όταν ο Μπερτσιάς εκμεταλλεύτηκε τη λάθος συνεννόηση των Σιμιτσή και Δράμπαλης και αφού βγήκε μόνος από απέναντι στην αντίπαλη εστία σημείωσε το 2-1. Η χαρά του Περιστεριώτικου συλλόγου δεν κράτησε για πολύ αφού λίγα λεπτά αργότερα ο Καλιαμπάκας πήδηξε πιο ψηλά απ' όλους και με κεφαλιά έκανε το 2-2. Στο 58' το Ηράκλειο έκανε το 3-2, με πλασέ του Σπυριδάκη για να έρθει ο Αλεξία στο 81' και να ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 4-2. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Αβίτογλου στο 85' με κεφαλιά μετά από πάσα του Κυριαζή.
ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Βλάντισα Πέτροβιτς): Δράμπαλης, Σπανός, Ντούνης (51' λ.τρ. Δημητρίου), Σιμιτσής, Αλεξίου, Νταβαρίνος, Ρεντζής, Κατσούλης, Καλιαμπάκας, Μπαλατσούρας (75' Τζανέτος), Σπυριδάκης (67' Λουσαράκης)
ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Ισίδωρος Σταυριανός): Τσουκαλάς, Κρητικός, Κολλιάκος (46' Κακλαμάνος), Μπιρμπίλι (71' Πανούσης), Καραπιπέρης, Γεωργίου, Καλογερής, Νιζάμης (46' Καραμέρης), Κυριαζής, Μπερτσιάς, Αβίντογλου.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου