http://agiosierotheos.blogspot.gr/

Ματσάρα στην Ηλιούπολη με νικητή τον Άγιο Ιερόθεο

Άλλο ένα εκπληκτικό παιχνίδι έγινε στην Ηλιούπολη όπου ο Άγιος Ιερόθεος απέδρασε με σκορ 3-2 από την έδρα του Χαραυγιακού που έχει στο μυαλό του τον Τελικό Κυπέλλου της Μεγάλης Πέμπτης. Οι κιτρινόμαυροι άνοιξαν το σκορ στο 12' με τον φορμαρισμένο Πανούση αλλά στο 26' οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι με τον Μπίτιλη και ισοφάρισε από τα έντεκα βήματα ο Μπρούνο Νασιμέντο Ντα Σίλβα σε 1-1. Μάλιστα, οι ''νερατζούρι'' θα μπορούσαν να πάρουν το προβάδισμα στο 38' αλλά το φάουλ του Μπίτιλη σταμάτησε στο δοκάρι του Μυλωνά. Στο δεύτερο μέρος συνεχίστηκε το ωραίο θέαμα και στο 47' ο Μπιρμπίλι έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους Περιστεριώτες προτού ο Μπίτιλης ξανά ''χτυπήσει'' στο 51' για το 2-2. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν ξανά, προειδοποίησαν στο 80' με το δοκάρι του Μπερτσιά και τελικά στο 84' πήραν το τρίποντο με σκόρερ τον Παναγιώτη Γεωργίου. Έτσι το συγκρότημα του Ισίδωρου Σταυριανού έφτασε τους 54 βαθμούς ενώ η ομάδα της Ηλιούπολης παραμένει έκτη με 42 βαθμούς.
Διαιτητές: Ντάουλας, Αραβίδης, Ταμάλης.
Χαραυγιακός (Πέτρος Καπώνης): Δωριάδης, Γκίκα, Ντότσικας, Ράμμος (69' Ξηροκώστας), Μπιρμπιλής, Κατσούλας, Ντα Σίλβα, Τουγουντζόγλου, Στασινόπουλος, Μπίτιλης, Κουντουριώτης (46' Κουλουρίδης).
Αγ.Ιερόθεος (Ισίδωρος Σταυριανός): Μυλωνάς, Κουμπούλης, Κολλιάκος, Βαγγέλης, Λουκάκης (72' Βατίστας), Γεωργίου, Μπερτσιάς, Μπιρμπίλι, Χατζηπαναγιώτης, Κακλαμάνος (72' Καραγεώργος), Πανούσης (87' Κατσαρός).
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου