http://agiosierotheos.blogspot.gr/

Εύκολα ο Άγιος Ιερόθεος

Εύκολο μεσημέρι είχε ο Άγιος Ιερόθεος που επικράτησε στην έδρα του Κολωνού με 2-0. Οι κιτρινόμαυροι έχασαν πολλές ευκαιρίες ενώ είχαν και τον πλήρη έλεγχο από την αρχή. Στο 20' ο Νιζάμης συνεργάστηκε ωραία με τον Μπερτσιά και ο νεαρός επιθετικός πέτυχε με πλασέ το 1-0 για τους φιλοξενούμενους. Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 60' ήρθε το 2-0 όταν ο Μπερτσιάς εκτέλεσε φάουλ, ο Ροκανάς απομάκρυνε αλλά ο Κουμπούλης πήρε το ριμπάουντ και σφράγισε την 14η φετινή νίκη της ομάδας από το Περιστέρι που έφτασε τους 48 βαθμούς.
Διαιτητές: Τσαγκάρης, Κορτέσης, Νιδριώτης.
Κολωνός: Ροκανάς, Βογιατζής, Λαμπράκος, Ζέρβας, Αναγνώστης, Μπιρμπιλής Α., Καλίλας (82' Ράσα), Τσιτιμάκης (71' Βενιέρης), Χατζής, Ρώσι, Μακρόπουλος.
Άγ.Ιερόθεος (Ισίδωρος Σταυριανός): Μυλωνάς, Κουμπούλης, Κολλιάκος, Βατίστας, Βαγγέλης, Γεωργίου, Μπερτσιάς (76' Καρδάσης), Μπιρμπίλι, Νιζάμης (80' Ράπτης), Κακλαμάνος (66' Καραγεώργος), Κρεμμύδας.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου