http://agiosierotheos.blogspot.gr/

Ισοπαλία με ΑΕΕΚ-ΙΝΚΑ

Στο 1-1 έμεινε η ομάδα μας με την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος στον 4ο όμιλο. 
Οι δυο ομάδες ήθελαν τους βαθμούς η καθεμιά για διαφορετικό σκοπό, ωστόσο, οι Χανιώτες ήταν εκείνοι που κατάφεραν να χαμογελάσουν και να αντέξουν στη μεγάλη πίεση των γηπεδούχων που έχασαν αρκετές ευκαιρίες.
Μόλις στο 2'ο Κατσίκιας εκτέλεσε το φάουλ ο Δάρρας έπιασε την κεφαλιά με τη μπάλα να φεύγει αουτ, με τους Χανιώτες να αιφνιδιάζουν και να ανοίγουν το σκορ στο 11' με τον Αρσενίεβιτς. Στο 15' ο Ντεντάκης έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ με κεφαλιά από τη σέντρα του Σουμπασάκη, με το σουτ του Γούλα στο 18' να καταλήγει στα σώματα.
Στο 25' ο Μανδαμαδιώτης δεν κατάφερε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα, κάτι που έκανε ο Σαγανάς στο 29' με σουτ από κοντά μετά τη σέντρα του Σούφλα.
Στο 34' ο Θανόπουλος με ωραίο τακουνάκι βρήκε το Σαγανά και ο τελευταίος έκανε το σουτ με τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.
Στο 38' ο Μανδαμαδιώτης βρέθηκε σε σημείο βολής όμως πλάσαρε άστοχα, με τον Δάρρα να βλέπει το φάουλ του στο 50' να καταλήγει στην αγκαλιά του Βλαχάκη. Στο 80' ο Βεστάκης βρέθηκε μέσα στην περιοχή όμως σούταρε άουτ, ενώ στο 89' ο Σαγανάς είδε το σουτ που επιχείρησε να καταλήγει στο δοκάρι και τον Πανούση στη συνέχεια να αστοχεί από κοντά.
ΑΓΙΟΣ (Βαγγέλης Σταυρακόπουλος) Ρουμπής, Κατσίκιας, Κάρδαρης (61' Πολίτης), Δάρρας, Μπριμπίλι, Γούλας,Γκουτσούλας, Σούφλας (77' Κετσετζόγλου), Θανόπουλος, Μανδαμαδιώτης (46' Πανούσης), Σαγανάς.
ΑΕΕΚ-ΙΝΚΑ (Γιάννης Κατσούλης): Βλαχάκης, Παληγεώργος, Σουμπασάκης, Σέχου, Βουρβαχάκης, Δημήτρη, Αρσενίεβιτς, Ντα Κόστα (90+2 Κυτράκης), Ντεντάκης, Τσικουδάκης (77' Ζντραγκοβιτς), Τσίτας (59' Βεστάκης).
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου