http://agiosierotheos.blogspot.gr/

Σταυρακόπουλος: Συνεχίζουμε ταπεινά και μετρημένα

Ικανοποιημένος παρουσιάστηκε ο προπονητής της ομάδας μας, Βαγγέλης Σταυρακόπουλος, μετά τη νίκη απέναντι στην Τριγλία Ραφήνας αφήνοντας και το στίγμα του για το κυριακάτικο ματς που ακολουθεί με την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ. Αναλυτικά, η δήλωση του
Ήταν μία σημαντικη νίκη,απεναντι σε έναν αντίπαλο που είχε μία σειρά αγώνων από θετικά αποτελέσματα και ήταν σε ανοδική πορεία το τελευταίο διάστημα. Εμείς φροντισαμε να είμαστε συνεπείς στο καθήκον μας και στις απαιτήσεις του αγώνα και ευτυχησαμε να κατακτησουμε τρεις πολύτιμους βαθμούς και να δώσουμε την ευκαιρία σε νέα πρόσωπα να αγωνιστούν στο αρχικό σχήμα και να δείξουν με επιτυχία τα αγωνιστικά τους διαπιστευτήρια. Συνεχίζουμε ταπεινά και μετρημένα,με το μυαλό και τη προσοχή μας στον αγώνα με την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ,που έχει ενισχυθεί ποιοτικά στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και εύχομαι οι ποδοσφαιριστές μου,για άλλη μία φορά φέτος,να ξεπεράσουν τον εαυτό τους,για να κατορθωσουμε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Για το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Ζήκος, Μιχαλόπουλος και Κωστούλας καθώς επίσης και ο τιμωρημένος Καραμέρης. 
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου