http://agiosierotheos.blogspot.gr/

Ο Άγιος Ιερόθεος συγχαίρει!

Tο Δ.Σ. του Α.Ο. ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ μετά το πέρας του πρωταθλήματος της Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί:

* Τους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και το υπαλληλικό προσωπικό, που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό ώστε η ομάδα μας στην πρώτη της συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο, να καταλάβει την τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, αποσπώντας τον σεβασμό και την εκτίμηση των αντιπάλων μας. Παράλληλα και ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στην ομάδα μας καθώς σ’ έναν όμιλο όπου έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο κατάφερε να μην έχει καμία
αποβολή ποδοσφαιριστή και παράγοντά της.

* Τους φιλάθλους της ομάδας μας για τη στήριξή τους σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος και την κόσμια συμπεριφορά τους σε όλους τους αγώνες μας.

* Την ομάδα του Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στη Football League, αλλά και τις υπόλοιπες ομάδες του ομίλου μας για την αγωνιστικότητα και το ήθος που επέδειξαν. Οι περισσότερες από αυτές με τη φιλοξενία που μας επεφύλαξαν μας έκαναν να νιώσουμε πως παίζουμε στην έδρα μας, εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις ομάδων που αγκιστρωμένες σε συνήθειες και πρακτικές του παρελθόντος, αδυνατούν να συνειδητοποιήσουν πως οι κοινωνίες εξελίσσονται κι ότι ο πολιτισμός επιτάσσει οι αγώνες να διεξάγονται βασιζόμενοι στην ευγενή άμιλλα και το ευ αγωνίζεσθαι. Δυστυχώς για αυτούς τους ελάχιστους η ποδοσφαιρική κοινότητα τους απέρριψε και τους γύρισε την πλάτη.

* Την ΕΠΟ και τις επιτροπές της ( επιτροπή πρωταθλήματος και Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας) για την προσπάθεια που κατέβαλλαν για την ισονομία του πρωταθλήματος και την συνδρομή τους για να επιλύσουν προβλήματα που παρουσιάστηκαν.

* Την Ελληνική Αστυνομία, τα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα και κυρίως το οικείο Α.Τ. ΑΝΘΟΥΠΟΛΗΣ για την διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής των αγώνων.

Καλό καλοκαίρι και υγεία σε όλους

Εκ του Δ.Σ.


Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου