http://agiosierotheos.blogspot.gr/

Απόδραση από το Ελληνικό!

Μετά την ισοπαλία στη Ρόδο, ο Άγιος Ιερόθεος επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα επικρατώντας με 1-0 του Ηλυσιακού χάρις σε γκολ του Αλέξανδρου Δάρρα στις καθυστερήσεις με προβολή.
Οι 'κιτρινόμαυροι' παρότι είχαν την κατοχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με το μέρος τους δεν κατάφεραν να φτάσουν με αξιώσεις μπροστά από την αντίπαλη εστία υστερώντας στην τελική πάσα ωστόσο δικαιώθηκαν στο τέλος και έφτασαν τους 31 βαθμούς και την 4η θέση.
Από την άλλη, ο Ηλυσιακός περιόρισε τα επιθετικά ατού του Άγιου Ιερόθεου σε μεγάλο βαθμό ωστόσο δεν μπόρεσε να απειλήσει σχεδόν καθόλου με εξαίρεση την κεφαλια του Ιωάννου στο 80' που απέκρουσε ο Κυρίτσης.
Η ομάδα από του Ζωγράφου παρέμεινε στην προτελευταία θέση με 14 βαθμούς, μπαίνοντας καλά στο ματς με τη σέντρα του Κάλφα στο 2' να μην βρίσκει αποδέκτη. Στο 20' ο Ιερόθεος είχε καλή στιγμή με τη σέντρα του Μιχαλόπουλου να περνάει από πολλά σώματα, ενώ στο 31' ο Κετσετζόγλου είδε το σουτ που επιχείρησε να φεύγει άουτ. Στα τελευταία λεπτά ο Ιερόθεος πίεσε και κατάφερε στις καθυστερήσεις να πάρει το τρίποντο. Συγκεκριμένα, μετά από σέντρα του Κατσίκια ο Δάρρας βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και με προβολή έγραψε το 1-0 στέλνωτας την ομάδα του στον 7ο ουρανό.
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Αλέκος Ρίζος) Σηφάκης, Γραμματίκας, Πιπίνης (73' λ.τρ. Τσινιάς), Ντούμπερετ (58' λ.τρ. Πέττας), Μπίρης, Αμανατίδης, Κούντου, Μάλτσι, Ξαγοράρης, Καφλας (70' Θαναηλάκης), Ιωάννου.
ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Βαγγέλης Σταυρακόπουλος) Κυρίτσης, Πολίτης (51' Κατσίκιας), Μιχαλόπουλος (79' λ.τρ. Νιζάμης), Μπιρμπίλι, Δάρρας, Γούλας, Καραμέρης, Γκουτσούλας, Θανόπουλος, Κετσετζόγλου, Λέσι (61' Μανδαμαδιώτης).
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου