http://agiosierotheos.blogspot.gr/

Τα μέτρα ασφαλείας για το Άγιος Ιερόθεος-Ιωνικός

Το Σάββατο 28/1/2017 και ώρα 15.00 θα διεξαχθεί ο αγώνας πρωταθλήματος Γ' Εθνικής Άγιος Ιερόθεος-Ιωνικός όπως γνωστοποίησε η Επιτροπή Πρωταθλήματος Γ' Εθνικής.
Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά LIVE από το ιντερνετικό κανάλι telesport.gr.
Η αστυνομική διεύθυνση Δυτικής Αττικής με το υπ' αριθμόν έγγραφο 1003/2/65/2/6-ΜΓ ενημερώνει τα εξής:
  1. Για τον εν λόγω αγώνα έουν ληφθεί ιδιαίτερα αστυνομικά μέτρα τάξης τόσο εντός και εκτός γηπέδου αλλά και στην ευρύτερη περιοχή.
  2. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΤΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗΣ ΟΜΑΔΑΣ (ΙΩΝΙΚΟΣ) ΕΙΤΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΕΙΤΕ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΑ
  3. Τα μέλη του Δ.Σ. Της φιλοξενούμενης ομάδας θα τοποθετηθούν στο αριστερό διάζωμα της κερκίδας του γηπεδου και θα δημιουργηθεί κενή ζωνη ασφαλείας περιμετρικά από τις θέσεις αυτές (15).
  4. Η θύρα του γηπέδου θα ανοίξει τις 13.30
  5. Οι
    φιλάθλοι θα που προσέλθουν για παρακολούθηση του αγώνα, για την έκδοση εισιτηρίου και την είσοδο τους στο γήπεδο θα πρέπε να φέρουν μαζί ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ή ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ.
  6. Θα πραγματοποιηθούν αυστηροί προέλεγχοι των φιλάθλων περιμετρικά του γηπέδου οι οποίοι απαγορεύεται να φέρουν μαζί τους απαγορευμένα ή περιέργα αντικείμενα (καπνογόνα, βεγγαλικά, ποτά, μπουκάλια νερών)/


Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου