http://agiosierotheos.blogspot.gr/

Ο Σαγανάς έκανε... θαύματα

Σπουδαίο και συναρπαστικό παιχνίδι από πλευράς θεάματος στον 4ο όμιλο έλαβε χώρα στον Κορυδαλλό εκεί που η Προοδευτική μέχρι το 90+1' είχε το προβάδισμα με 3-1 στο σκορ, ωστόσο ο Άγιος Ιερόθεος με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Προκόπη Σαγανά που βρίσκεται δίχτυα δυο φορές στο 90+2 και 90+3 γλύτωσε την ήττα, με τις δυο ομάδες να μένουν στο 3-3.
Το ματς το οποίο έγινε στο γήπεδο του Κορυδαλλού παρακολούθησε αρκετές κόσμος ο οποίος έμεινε καθηλωμένος και σίγουρα με τα έξι τέρματα που σημειώθηκαν θα έφυγε ευχαριστημένος για... Χριστούγεννα.
Ο Άγιος Ιερόθεος που για πέμπτο συνεχόμενο ματς έμεινε μακριά από τις νίκες κατάφερε να γλυτώσει την ήττα που μέχρι το 89' έμοιαζε βέβαιη, χάρις στην ποιότητα του Σαγανά, παραμένοντας στην 5η θέση με 19 βαθμούς.
Αντίθετα, η 'Προο' για δεύτερο συνεχόμενο ματς έμεινε στην ισοπαλία όντας στη 9η θέση με 13 βαθμους όσους δηλαδή έχουν Ιάλυσος και Θύελλα Ραφήνας.
Στο α' μέρος οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 6' με σουτ του Λέκκα μετά απο απόκρουση των αμυντικών σε σουτ του Γκαιδατζή. Πριν καλά-καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί οι γηπεδούχοι βρήκαν δίχτυα για δεύτερη φορά. Συγκεκριμένα στο 9' μετά από γύρισμα του Μύρκου ο Μπέλερη με σουτ έκανε το 2-1, για να φτάσει κοντά στο 2-1 ο Άγιος Ιερόθεος στο 30' όμως η προσπάθεια του Πολίτη κατέληξε στο δοκάρι. Στο 36' ο Θανόπουλος με πλασέ εκτός περιοχής έκανε το 2-1, με τους φιλοξενούμενους να δέχονται και τρίτο τέρμα στο 67' με κεφαλιά του Μπέλερη μετά το κόρνερ του Λέκκα. Παρ' όλα αυτά, οι 'κιτρινόμαυροι' δεν είχαν πει την τελευτάια τους κουβέντα και με δυο γκολ του Σαγανά στο 90+2 και 90+3 πήραν το αποτέλεσμα της ισοπαλίας.
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Πάρης Ανδράλας-Βασίλης Σπέρτος) Μπαντίκος, Τσαραούσης, Μύρκος, Ζίζηλας, Πατσατζόγλου, Θεοδωράκης, Πέππας (54' Ξυγκάκης), Μπελέρης, Γκαϊδατζής (68' Αριανούτσος), Λέκκας (87' Ζελέκου), Κανελλόπουλος.
ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Βαγγέλης Σταυρακόπουλος) Κυρίτσης, Πολίτης (60' Νιζάμης), Μανδύλης (68' Μιχαλόπουλος), Δάρρας (46' λ.τρ. Γούλας), Κωστούλας, Καραμέρης, Πανούσης, Σούφλας, Σαγανάς, Γκουτσούλας, Θανόπουλος
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου