http://agiosierotheos.blogspot.gr/

Ισοπαλία με Θύελλα Ραφήνας

Δεν ανέδειξε νικητή ο αγώνας ανάμεσα στον Άγιο Ιερόθεο και τη Θύελλα Ραφήνας με τις δυο ομάδες να μένουν στο 1-1 μετά από ένα συναρπαστικό ματς.
Το αποτέλεσμα χαρακτηρίζεται θετικό για τους φιλοξενούμενους αν αναλογιστεί κανείς ότι έπαιξαν με μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος φτάνοντας τους 13 βαθμούς και την 7η θεση.
Από την άλλη, το συγκρότημα του Βαγγέλη Σταυρακόπουλου που βρίσκεται στην 4η θέση με 18 βαθμούς μαζί με τον ΠΟΑ βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ ωστόσο τόσο πριν όσο και μετά την ισοφάριση είχε ευκαιρίες για να προηγηθεί στο σκορ.
Οι γηπεδούχοι έχουν παράπονα από τη διαιτησία θεωρώντας ότι κακώς ανέκοψε με οφσάιντ το Σαγανά στο 82' κι ενώ έβγαινε απέναντι από τον Πάντο καθώς επίσης και σ τη φάση του 2' όπου ο Κετσετζόγλου φάνηκε να ανατρέπεται εντός περιοχής από τον Πάντο.
Στο 5' το φάουλ του Δάρρα πέρασε άουτ, με τον Ζέκιο στο 13' να γράφει το 0-1 με όμορφο πλασέ.
Στη συνέχεια ο Ιερόθεος είχε ρεσιτάλ ευκαιριών με τους Πανούση, Γούλα, Κετσετζόγλου και Γκουτσούλα με το ημίχρονο να βρίσκεται τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ.
Στην επανάληψη ο Ιερόθεος έκλεισε τους πράσινους στα καρέ τους, με τον Γκουτσούλα να αστοχεί μέσα από τη μικρή περιοχή με κεφαλιά μετά από σέντρα το Θανόπουλου να κάνει το 1-1.
Στο 51' οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι θεωρώντας ότι η μπάλα βρήκε το χέρι του Μανουσάκη, με τον Θανόπουλο στο 52' να ισοφαρίζει σε 1-1. Στο 57' ο ίδιος ποδοσφαιριστής με ωραία ατομική ενέργεια και σουτ είδε τη μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι, ενώ στο 70 το σουτ του Βαζέχα έφυγε άουτ. Στο 74' ο Κυρίτσης έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ του Χαρακτίδη, με τους φιλοξενούμενους στο 76' να μένουν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Δημητρίου.
Στη συνέχεια ο Ιερόθεος πίεσε όμως το 1-1 έμεινε μέχρι τέλους.
ΑΓΙΟΣ (Βαγγέλης Σταυρακόπουλος) Κυρίτσης, Πολίτης, Μανδύλης, Μπιρμπιλι (37' λ.τρ. Κωστούλας), Δάρρας, Γουλας,Καραμερης (78' Σαγανας), Γκουτσουλας (64' Σουφλας), Κετσετζόγλου, Θανοπουλος, Πανουσης.
ΘΥΕΛΛΑ (Πετρος Τσιγκουλης) Παντος, Φύτρος, Γκικας, Μανουσάκης, Αφρατης, Ντοσκας (84' Κούνας), Ανδρεαδακης (60' Ντούνης), Δημητριου, Ζεκιο, Βαζεχα, Χαρακτιδης (86' Παναγιωτόπουλος)
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου