http://agiosierotheos.blogspot.gr/

Ήττα από Ερμή Ζωνιανών

Την δεύτερη ήττα της στο πρωτάθλημα γνώρισε η ομάδα μας αφού έχασε με σκορ 3-4 από τον Ερμή Ζωνιανών. 
Στο 8 ο Ερμής απείλησε όταν ο Βασίλης Πλουσής που ήταν εκ των κορυφαίων του αγώνα έστρωσε στο Φαμπίνιο όμως ο Ρουμπής αντέδρασε σωστά απομακρύνοντας σε κόρνερ. Στο 18' έγινε το 1-0, όταν ο Δάρρας εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα των Ρεθυμνιωτών και με προβολή έκανε το 1-0. Στο 30' το σουτ του Πουλάκη έφυγε άουτ, ενώ στο 32' ο Βασίλης Πλουσής είδε το σουτ που έπιασε να απομακρύνεται από τον Ρουμπή.
Στο 35' ήρθε η ισοφάριση, όταν ο Τοπούζης έφυγε στην κόντρα επίθεση και με μια μπαλιά λουκούμι βρήκε τον Βασίλη Πλουσή και ο έμπειρος άσος με υποδειγματικό πλασέ έκανε το 1-1. Το τέρμα αυτό τόνωσε την αυτοπεποίθηση των 'πρασίνων' οι οποίοι στο 39' με κεφαλιά του Τοπούζη έκαναν το 1-2.
Στο 50' η σέντρα του Μανδύλη πέρασε απ' όλους, ενώ στο 51' ο Πασιαλής δεν έκανε καλό πλασέ αφου βρέθηκε απέναντι από τον Ρουμπή. Στο 52' ο Πασιασλής έκανε τη σέντρα και αφού η άμυνα το Ιερόθεου σάστισε με κεφαλιά ο Τοπούζης έκανε το 1-3, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των φιλοξενούμενων. Στο 65' το φάουλ του Δάρρα πέρασε άουτ, ενώ στο 75' οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Δάρρα. Στο 78' ο Πουλάκης κι ενώ έβγαιναν δυο συμπαίκτες του με έναν αμυντικού του Ιερόθεου δεν... έσπασε σωστά τη μπάλα, όμως  ο Ερμής κρατούσε το καλύτερο για το τέλος. Συγκεκριμένα στο 77', ο Σκουτέλης με σέντρα βρήκε τον Δομήνικο Πλουσή ο οποίος με κεφαλιά δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 1-4. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 87' και στο 93' ο Πανούσης με σουτ.
 ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Μαργαρίτης Χατζηαλέξης) Ρούμπης, Μπιρμπίλι, Μανδύλης, Δάρρας, Κωστούλας (72' Κετσετζόγλου), Γούλας, Γκουτσούλας, Καραμέρης, (69' Νιζάμης) Σαγανάς, Πανούσης, Θανόπουλος.
ΕΡΜΗΣ (Γιώργος Πετράκης) Κόλλιας, Ταβλαδωράκης, Πρωτογεράκης, Ραπτάκης, Ανυφαντάκης, Πουλάκης, Φαμπίνιο (85' Γιακουμάκης), Ανωγειανάκης (70' Δ. Πλουσης), Πασιαλής (62' Σκουτέλης), Τοπούζης, Πλουσής Β.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου