http://agiosierotheos.blogspot.gr/

Ισοπαλια με Κηφισια

Σε ένα ματς όπου κυριάρχησε το πάθος, Αγιος Ιερόθεος και Κηφισιά έμειναν στο 1-1, με τους Περιστεριώτες να βρίσκονται στην 5η θεση με 17 βαθμούς και τους Κηφισιώτες στην 13η με επτά πόντους.
Το ματς είχε αρκετά καλό ρυθμό με τον Ιερόθεο να πατάει καλύτερα στο α' μέρος και να έχει δοκάρι στο 15' με τον Σαγανά. Ο έμπειρος επιθετικός εκανε το σουτ ο Γουμάγιας έδιωξε προσωρινά και στη συνέχεια η μπάλα βρήκε το δοκάρι. Νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 10' ο Σαγανάς και πάλι είχε την ευκαιρία να πασάρει στο Σουφλα που ήταν σε πλεονεκτική θέση όμως προτίμησε να σουτάρει χωρίς η προσπάθεια του να βρει στόχο. Στη συνέχεια και κόντρα στη ροή του αγώνα οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 0-1 με τον Καρακώστα στο 36'. Στο β' ημίχρονο ο Ιερόθεος βγήκε μπροστά για να φτάσει στην ισοφάριση και τα κατάφερε χάρις σε γκολ του Γκουτσούλα στο 65' με σουτ. Στη συνέχεια υπήρξαν οι προϋποθέσεις για να γίνει το 2-1, όμς οι προσπάθειες των Θανόπουλου και Δαρρα δεν βρήκαν στόχο.
ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Μαργαρίτης Χατζηαλέξης) Κυρίτσης Πολίτης, Μανδύλης, Δάρρας, Μπιρμπίλι, Γούλας, Γκουτσούλας, Σούφλας (58' Καραμερης), Πανούσης (56' Μιχαλόπουλος), Σαγανάς (80' Κετσετζόγλου), Θανοπουλος.
ΚΗΦΙΣΙΑ (Μαρκος Μαυροματης) Γουμαγιας, Χαλκιάς, Εσλερ, Τεγουσης, Καρακωστας, Ρεντζης, Παληαρουτας, Σαμιος, Κυριαζης (68' Καρβουνιδης), Παναγιωτοπουλος (88' Σπηλιωτακης), Χαικαλης.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου