http://agiosierotheos.blogspot.gr/

Φιλικό με την ομάδα νέων του Ατρόμητου (Κ20) την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου

Συνεχίζεται η προετοιμασία του Άγου Ιερόθεου, με το τεχνικό επιτελείο και τους παίκτες να ζουν... με το άγνωστο σχετικά με την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Ως εκ τούτου, η ομάδα δεν έχει κάτι καλύτερο να κάνει παρά τη διεξαγωγή φιλικών αναμετρήσεων προκειμενου να παραμείνει στον υψηλό αγωνιστικό ρυθμό που είχε αποκτήσει πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος.
 Έτσι, για αύριο ορίστηκε αναμέτρηση στις 16.30 στο γήπεδο του Ηφαίστου με αντίπαλο την ομάδα νέων του Ατρόμητου Αθηνών. Ο προπονητής μας, Μαργαρίτης Χατζηαλέξης, θα μοιράσει το χρόνο συμμετοχής ανάμεσα σε παίκτες που έχουν αγωνιστεί ελάχιστα, πλην των Σούφλα και Κωστούλα που συνεχίζουν πρόγραμμα θεραπειών αφού αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Βέβαια ο πρώτος έχει ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα και μέσα στο επόμενο διάστημα θα μπει σε ρυθμό προπονήσεων. Ο κ. Χατζηαλέξης αναφερόμενος στη διακοπή του πρωταθλήματος συμμερίστηκε την άποψη του συναδέλφου του, Μανώλη Παπαματθαιάκη λέγοντας: Αυτά που δήλωσε ο συνάδελφος κ. Παπαματθαιάκης έχει απόλυτο δίκιο, όχι μόνο για τις νησιώτικες ομάδες καθώς οι ιθύνοντες παίρνουν τις αποφάσεις στο.. πόδι χωρίς να σκεφτούν τα σωματεία'. 
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου