http://agiosierotheos.blogspot.gr/

Χατζηαλέξης: Γνωρίζουμε ότι η αποστολή μας είναι δύσκολη

Μετά το ρεπό του προηγούμενου σαββατοκύριακου οι παίκτες του Άγιου Ιερόθεου επέστρεψαν στις προπονήσεις και πλέον η προσοχή  όλων επικεντρώνεται στον αγώνα με αντίπαλο τον Ηλυσιακό. Το θετικό για τον τεχνικό του συλλόγου, Μαργαρίτη Χατζηαλέξη είναι ότι υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές γεγονός που του δίνει τη δυνατότητα να παρατάξει με τον καλύτερο τρόπο την ομάδα του. Ο ίδιος στις δηλώσεις που παραχώρησε στάθηκε στο γεγονός ότι ο Ηλυσιακός θα παλέψει το ματς λέγοντας:
Εμείς πηγαμε και παρακολουθήσαμε τον αντίπαλο με τον Εθνικό Πειραιά την προηγούμενη αγωνιστική αλλά με την αλλαγή του προπονητή θεωρώ ότι θα δούμε νέα πράγματα από τον αντίπαλο. Ο κ. Ψυρόπουλος είναι ένας προπονητής που διακρίνεται για τη μαχητικότητα και αυτό θα προσπαθήσει να το περάσει αυτό στην ομάδα του. Ξέρουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα δύσκολο αντίπαλο όμως είμαστε σε καλή κατάσταση και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλα'. 
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου