http://agiosierotheos.blogspot.gr/

Έναρξη συνεργασίας με Α. Διαμαντόπουλο

Ο Α.Ο. Άγιος Ιερόθεος ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Αλέξανδρο  Διαμαντόπουλο. Το νέο απόκτημα της ομάδας μας είναι 24 χρονών, αγωνίζεται ως αμυντικός ενώ μέχρι πρότινος άνηκε στο δυναμικό του ΑΟ Χανιά. Παράλληλα, ο Διαμαντόπουλος έχει αγωνιστεί σε Πανιώνιο, Γλυφάδα και Βύζαντα Μεγάρων.
Παράλληλα, ο Άγιος Ιερόθεος ανακοινωνει τη λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Θανάση Κυριαζή και του εύχεται ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του.

Τέλος, η ομάδα μας οφείλει να ευχαριστήσει τον ΑΟ Περιστερίου που δέχτηκε να μεταφερθεί η ημέρα του αγώνα που δίνει για το πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ, μετά από αίτημα που εξέφρασε ο Άγιος Ιερόθεος προκειμένου το ματς για τη Θύελλα Ραφήνας να γίνει Σάββατο αντί Κυριακής, όπως επίσης και το σύλλογο της Ανατολικής Αττικής που δεν στάθηκε εμπόδιο στην επιθυμια μας για την αλλαγή του αγώνα. 
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου