http://agiosierotheos.blogspot.gr/

Λύση συνεργασίας με Ισίδωρο Σταυριανό

Ο Α.Ο. ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει την από κοινού συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή, Ισίδωρο Σταυριανό. Δυστυχώς καμιά φορά στο ποδόσφαιρο, οι εξελίξεις δεν έρχονται όπως ακριβώς τις προσδοκούμε και αυτό συνέβη στην περίπτωση της ομάδας μας. Ο Ισίδωρος Σταυριανός αποτέλεσε, αποτελεί και θα αποτελεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι για την ιστορία του συλλόγου αφού πρόκειται για το πρόσωπο που συνέβαλε τα μέγιστα προκειμένου η ομάδα να προβιβαστεί στην Γ' Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία της.
Σπουδαίο έργο επιτέλεσε και στα τμήματα υποδομής αφού κατάφερε να δημιουργήσει μια Ακαδημία-Πρότυπο και γι αυτό το λόγο του αξίζουν συγχαρητήρια. 
Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον Ισίδωρο Σταυριανό για την τεράστια προσφορά-συμβολή του στον Άγιο Ιερόθεο και να του ευχηθούμε ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας. Η πόρτα της ομάδας θα είναι πάντα ανοιχτή. 
Εις το επανιδείν. 
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου