http://agiosierotheos.blogspot.gr/

Ιδανικό φινάλε για τον Άγιο Ιερόθεο

Νικηφόρα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στην Α' ΕΠΣΑ ο Άγιος Ιερόθεος. Οι πρωταθλητές του δευτέρου ομίλου επικράτησαν 3-1 της Διάνα Ηλιούπολης στο Περιστέρι και σταμάτησαν στους 77 βαθμούς. Από την άλλη πλευρά, οι 'κυανέρυθροι' θα πρέπει να δώσουν αγώνα μπαράζ και να κάνουν λίγη υπομονή προκειμένου να δουν αν θα παραμείνουν στα αθηναϊκά σαλόνια, καθώς τερμάτισαν δωδέκατοι αριθμώντας 41 πόντους.
Στην εξέλιξη του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 38' ύστερα από προσπάθεια του Σταθακόπουλου. Επιστρέφοντας από τα αποδυτήρια, οι 'κιτρινόμαυροι' παρουσιάστηκαν μεταμορφωμένοι και αρχικά ισοφάρισαν σε 1-1 χάρη στο ωραίο χτύπημα φάουλ του Αλημπά στο 54'. Μάλιστα, πέντε λεπτά αργότερα ο Νιζάμης σέντραρε και ο Πανούσης βρήκε τον στόχο με σουτ κάνοντας την ολική ανατροπή. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Αλεξίου στο 73' εκτελώντας τον Κόρρα, ενώ στο 77' ο ίδιος παίκτης είδε την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι σε νέα προσπάθεια του.
Διαιτητές: Αντωνίου Κ., Δεληθοδωρής Κ., Κολλιάκος Α.
Αγ. Ιερόθεος (Ισίδωρος Σταυριανός): Ρουμπής, Νιζάμης, Κακλαμάνος, Μπιρμπίλη, Κρητικός, Γεωργίου (55' Πανούσης), Μπερτσιάς (55' Νταουτάι), Καραμέρης, Χίσο, Αλημπάς (68' Κούντου), Αλεξίου.
Διάνα (Γιάννης Χατζηράπτης): Κόρρας, Βιτωράτος (63' Σάρρα), Βουτάς, Μπελέρης, Νίκολι, Σταθακόπουλος (76' Ξένος), Καλουδιώτης, Μαντακίδης, Τσαβαλιάς, Ρούσεφ, Μπαλαφούτης Χρ. (84' Κώτσης).
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου