http://agiosierotheos.blogspot.gr/

Επαγγελματική νίκη στο Καματερό

 Πραγματοποιώντας μια άκρως επαγγελματική εμφάνιση, ο πρωτοπόρος του 2ου ομίλου στην Α' ΕΠΣΑ Άγιος Ιερόθεος πέρασε νικηφόρα και από το Καματερό επικρατώντας με 2-0 της ομώνυμης ομάδας. Το συγκρότημα του Ισίδωρου Σταυριανού έπαιξε όσο χρειαζόταν βγάζοντας πλουραρισμό στο παιχνίδι του κυρίως στο κομμάτι της επίθεσης αφού η ανάπτυξη των 'κιτρινόμαυρων' είχε ποικίλους

τρόπους. Από την άλλη, οι 'νερατζούρι' του Κώστα Ποζαπαλίδη παρά την προσπάθεια τους δεν κατάφεραν μένοντας στην 9η θέση με 23 βαθμούς.
Το ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους φιλοξενούμενους αφού στο 27' δευτερόλεπτο οι Περιστεριώτες άνοιξαν το σκορ. Συγκεκριμένα, ο Νιζάμης βρέθηκε έξω από την περιοχή και με μια απίστευτη λόμπα νίκησε τον Ανδριόλα γράφοντας το 1-0. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν έχοντας μια φλύαρη υπεροχή, με τον Μπούγια στο 33' να έχει δοκάρι με φάουλ έξω από την περιοχή.
Οι φιλοξενούμενοι στην επανάληψη προσπάθησαν να πετύχουν ένα δεύτερο τέρμα που θα τους έδινε μαξιλαράκι ασφαλείας και το πέτυχαν στο 66' όταν ο Νταουτάι εκμεταλλεύτηκε την απέκρουση του Ανδριόλα γράφοντας το 2-0. Στο 74' οι νερατζούριο θα μπορούσαν να είχαν μπει στο ματς, όμως ο Ρουμπής πραγματοποίησε την επέμβαση του αγώνα στο σουτ του Κοντόσταυλου.
ΚΑΜΑΤΕΡΟ (Κώστας Ποζαπαλίδης): Ανδριόλας, Παπαϊωαννου, Καλογερόπουλος, Τσιριγώτης, Αναστασιάδης, Τρακόσης (75' λ.τρ. Σκέμπι), Μπούγιας, Κοντόσταυλος, Μπόζας, Κοντόσταυλος, Σπυρόπουλος. Αθανασόπουλος (48' Βασιλείου).
ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Ισίδωρος Σταυριανός): Ρουμπής, Κολλιάκος, Κακλαμάνος, Μπιρμπίλι, Κρητικός (32' λ.τρ. Νταουτάι), Γεωργίου, Καμαμέρης, Νιζάμης (55' Βαγγέλης), Χίσο, Αλημπάς, Μπερτσιάς (82' Κυριαζής)

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου