http://agiosierotheos.blogspot.gr/

Βόλτα στην Πετρούπολη

Υγιεινό περίπατο χωρίς να δυσκολευτεί καθόλου πραγματοποίησε ο Άγιος Ιερόθεος στην Πετρούπολη καθώς επικράτησε με 4-0 της τοπικής Ειρήνης διατηρώντας τη διαφορά του από τους υπόλοιπους διώκτες. Οι κιτρινόμαυροι που πανηγύρισαν την 11η νίκη τους στο πρωτάθλημα σε 13 παιχνίδια, μετά το πρώτο αναγνωριστικό εικοσάλεπτο βρήκαν ρυθμό και αφού προηγήθηκαν σχετικά νωρίς, η συνέχεια εξελίχθηκε ιδανικά για το συγκρότημα του Ισίδωρου Σταυριανού που δείχνει όσο περνούν τα ματς ότι δεν έχει αντίπαλο στην κατηγορία. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι αντιστάθηκαν μόνο για 20′ αφού η ανωτερότητα των φιλοξενούμενων ήταν φανερή κάτι που αποτυπώνει και το τελικό σκορ.

Στο 24′ ο Καλογερής με κεφαλιά έγραψε το 1-0, με τον Νιζάμη στο 47′ να διπλασιάσει τα τέρματα του Άγιου Ιερόθεου. Στο 50′ ο Μπερτσιάς είδε τον Αμάραρντο να αποκρούσει το πέναλτι που εκτέλεσε (το κέρδισε ο Νιζάμης), με τον ίδιο ποδοσφαιριστή 13′ αργότερα να παίρνει το… αίμα του πίσω ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 3-0. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 83′ ο Μπιρμπίλι με ένα καταπληκτικό γκολ, αφού είδε το σουτ που επιχείρησε να καταλήγει στο δεξί Γ» της εστίας του Αμάραντου διαμορφώνοντας το τελικό 4-0. Τρία λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο στον αγώνα αφού ο Παρασκευόπουλος… κατόρθωσε παρότι είχε μπει στον αγώνα στο 74′ να αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη

ΕΙΡΗΝΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Αμαράντος, Λιόντος, Λαμπράκος (74′ Παρασκευόπουλος), Ασφής, Χαρισάκης, Δαρδαρμάνης, Πουμπουρίδης, Κατσίπης, Τζαμαλής, Κουνάδης (74′ Γουρούνας), Θωμάς (65′ Παπαδόπουλος)

ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Ρουμπής, Κουμπούλης, Κολλιάκος, Μπιρμπίλι, Κρητικός, Γεωργίου, Μπερτσιάς (65′ Χατζής), Καλογερής, Κυριαζής, Χατζηπαναγιώτης (27′ Νιζάμης), Κακλαμάνος (65′ Πανούσης)
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου