http://agiosierotheos.blogspot.gr/

Ισοπαλία κόντρα στο Χαϊδάρι

Αυτή τη φορά η ομάδα μας δεν τα κατάφερε αφού αναδείχθηκε ισόπαλη κόντρα στο Χαϊδάρι (0-0). Το ματς συγκέντρωσε πάνω του πολλά βλέμματα καθώς δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι περισσότεροι από 500 φίλοι των δυο ομάδων βρέθηκαν στο 'Τ. Χαραλαμπίδης' για να παρακολουθήσουν τον αγώνα. Οι παίκτες του Ισίδωρου Σταυριανού σε ακόμη ένα ματς παρουσίασαν καλό πρόσωπο και μπήκαν δυνατά στο ματς χάνοντας σημαντική ευκαιρία στο 3', όταν το σουτ του Πανούση εξουδετέρωσε ο Μίχος. Στο 25' ο Μπερτσιάς για τον Άγιο Ιερόθεο ήταν εκείνος που έκανε το σουτ αναγκάζοντας τον Μίχο να διώχνει κόρνερ. Στην επανάληψη, η πρώτη φάση άνηκε και πάλι στην ομάδα μας όταν ο Καλογερής στο 56 είδε το σουτ που επιχείρησε να φεύγει αρκετά μέτρα άουτ.

 Στα τελευταία λεπτά, οι γηπεδούχοι πίεσαν δημιουργώντας φάσεις με σουτ των Κασάπη, Καρώνα όμως ο Ρουμπής όσες φορές χρειάστηκε δήλωσε παρών. 
ΧΑΪΔΑΡΙ: Μίχος, Πολίτης, Νούλας, Κασάπης, Πανταζόπουλος, Μπατής, Καρώνας, Χριστούλης (88΄Αρβανίτης), Σαλαπάτας, Ρούσα (76΄ Κοτσολάκος), Λέκκας (61΄ Καλαμπαλίκης).
ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Ρουμπής, Κουμπούλης, Κακλαμάνος, Μπιρμπίλη, Κρητικός, Γεωργίου, Μπερτσιάς (82΄ Αβίντογλου), Καλογερής, Νιζάμης (70΄ Κυριαζής), Χατζηπαναγιώτης (57΄ Καραμέρης), Πανούσης.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου