http://agiosierotheos.blogspot.gr/

Απόδραση από την Πεύκη με Μπερτσιά

Σε ένα παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε σε ένα γήπεδο που είχε μετατραπεί σε λίμνη λόγω της σφοδρής βροχόπτωσης, ο Άγιος Ιερόθεος επικράτησε με 1-0 της Πεύκης και πλέον βρίσκεται μόνος πρώτος στην κορυφή της Α” ΕΠΣΑ. Το συγκρότημα του Ισίδωρου Σταυριανού παρότι που δεν εξέπληξε με την απόδοση του, έβγαλε αρκετά πάθος και δημιουργικότητα στο παιχνίδι του και κατάφερε να πάρει το τρίποντο χάρις σε γκολ του Μπερτσιά ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το κόρνερ του Κακλαμάνο και με δυνατό πλασέ έγραψε το 1-0. Οι κιτρινόμαυροι ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και παρά την αθλιότητα του αγωνιστικού χώρου πανηγύρισαν ένα σπουδαίο τρίποντο που τους διατήρησε στην κορυφή. Το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις όμως η αστοχία έπαιξε σημαντικό ρόλο αφού σημειώθηκαν αρκετές φάσεις από πλευράς φιλοξενούμενων. Μάλιστα στις καθυστερήσεις του αγώνα οι Περιστεριώτες έχασαν πέναλτι με τον Κακλαμάνο. Αξιζει να σημειωθεί ότι το ματς ξεκίνησε με σαραντάλεπτη καθυστέρηση αφού ο αγωνιστικός χώρος είχε γεμίσει με νερά
ΠΕΥΚΗ: Αρβανίτης, Κοκαβέσης, Βενέτης, Ανδρέου, Μιχαήλ, Μπούρας, Ντοβλετάκης (62′ Πετράκης), Θανάσι (62′ Ζώτο), Ρούμπος, Κουτουζής (78′ Μιναρετζής), Ζαφειράκης.
ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Ρουμπής, Κουμπούλης, Κακλαμάνος, Μπριμπίλι, Κρητικός, Γεωργίου, Καραμέρης, Μπερτσιάς, Χατζηπαναγιώτης (58′ Αβίντογλου), Κυριαζής (84′ Καραπιπέρης), Νιζάμης (58′ Καλογερής).
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου