http://agiosierotheos.blogspot.gr/

Νίκη και στον Ταύρο για τον Άγιο Ιερόθεο

Ζητούμενο για την ομάδα μας στο παιχνίδι με την Ηλιούπολη ήταν η κατάκτηση της νίκης ανεξαρτήτως εμφάνισης. Άλλωστε σε έναν μαραθώνιο δεν μπορείς να έχει απαιτήσεις κάθε αγωνιστική όσον αφορά το θέμα της απόδοσης και αυτό διότι σημαντικό ρόλο παίζει και η κόπωση. 
Αυτή τη φορά το συγκρότημα του Ισίδωρου Σταυριανού παρότι δεν πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση, τελικά πήρε τη νίκη με 1-0 και πλέον φιγουράρει στην κορυφή της κατάταξης μαζί με τον Χολαργό.
Το τέρμα που έκρινε τον αγώνα σημείωσε στο 42' ο Μπιρμπίλι με προβολή εκμεταλλευόμενος τη σύγχυση που δημιουργήθηκε στην αντίπαλη άμυνα 
Όσον αφορά την εικόνα του αγώνα, στο α' μέρος οι τυπικά γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο γήπεδο και έφτασαν κοντά στο γκολ στο 2' όμως ο Ρουμπής είπε 'όχι' στο σουτ του Γεμιστού. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι πήραν τα ηνία του αγώνα και έφτασαν κοντά στο γκολ δυο φορές όμως ο Χατζηπαναγιώτης δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μητρογιάννη.
Στην επανάληψη, ο Θάνος έκανε το σουτ από πλευράς Ηλιούπολης με τη μπάλα να φεύγει άουτ, ενώ στο 57' ο Μπερτσιάς δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το γύρισμα του Κυριαζή που στη συγκεκριμένη φάση πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του. Στο 66' ο Κακλαμάνος μετά από κόρνερ βρήκε τον Μπερτσιά όμως η κεφαλιά του τελευταίου βρήκε τον Μητρογιάννη σε πλήρη ετοιμότητα,ενώ την ίδια κατάληξη είχε η κεφαλιά του Γεωργίου λίγα λεπτά αργότερα
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Φώτης Μπαλαγιάννης) Μητρογιάννης, Ζιαμπάρας, Θάνος (59' Ζιάι), Μεσίνι, Λαμάι, Γάγγος, Γεμιστός, Ζουμπουνέλης, Ορφανός (80' Χουχουλής), Μπουργάνης (65' Μελετιάδης), Παπαχρήστου.
ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Ισίδωρος Σταυριανός) Ρουμπής, Κουμπούλης, Κακλαμάνης, Κρητικός, Μπιρμπίλι, Γεωργίου, Καραμέρης, Χατζηπαναγιώτης (70' Καλογερής), Νιζάμης (55' Πανούσης), Καλλιπολίτης (46' Κυριαζής). Μπερτσιάς
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου