http://agiosierotheos.blogspot.gr/

Η ποιότητα έφερε το πρώτο τρίποντο της χρονιάς

Σε παράσταση για έναν ρολο μετέτρεψε το τοπικό ντέρμπι με τον Ήφαιστο Περιστερίου ο Άγιος Ιερόθεος καθώς η ομάδα μας επικράτησε με το εμφατικό 4-1 μπαίνοντας με το δεξί στη νέα σεζόν. Πάθος, δύναμη και μια ποιότητα που ξεχείλιζε ήταν αρκετά για να χαρίσουν το πρώτο τρίποντο στο συγκρότημα του Ισίδωρου Σταυριανού ο οποίος μόνο ικανοποίηση θα πρέπει να αισθάνεται. Το ματς δεν αντέχει σε κριτική αφού μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο ενώ το άκρως θεαματικό είναι ότι κανένας παίκτης δεν υστέρησε σε απόδοση. Μάλιστα, εάν οι παίκτες του Ισίδωρου Σταυριανού ήταν πιο εύστοχοι στην τελική προσπάθεια το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερη έκταση. Κορυφαίος του αγώνα ήταν ο Χατζηπαναγιώτης που σημείωσε δυο γκολ, ενώ σκόρερ χρίστηκαν οι Καλλιπολίτης που πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ αλλά και ο Μπιρμπίλι. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στα τελευταία λεπτά ο Μάκρας.
ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Ισίδωρος Σταυριανός) Ρουμπής, Κουμπούλης, Κακλαμάνος, Κρητικός, Μπιρμπίλι, Καραμέρης, Γεωργίου, Νιζάμης (69 Κυριαζής), Μπερτσιάς (67' Αβίντογλου)), Χατζηπαναγιώτης (59' Πανούσης). Καλλιπολίτης.
ΗΦΑΙΣΤΟΣ (Θοδωρής Τρανός) Ζωντος, Ζήκος, Σφίχτης (46' Παπαγιάννης), Μουρκάκης, Μάκρας, Ρωμαϊδης (58' Γιαννούλας), Καλαιτζής (75'' Μπουλούκος), Τζαβάρας, Ζαφειράτος, Παπαευθυμίου, Ρόππας.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου