http://agiosierotheos.blogspot.gr/

Φιλική ισοπαλία στη Χωράφα

Μπορεί οι αγωνιστικές υποχρεώσεις στην Α' ΕΠΣΑ να έχουν ολοκληρωθεί ωστόσο αρκετές είναι οι ομάδες που πραγματοποιούν φιλικές αναμετρήσεις έχοντας ως στόχο να διατηρηθούν σε καλή κατάσταση. Στο πλαίσιο αυτό, Άγιος Ιερόθεος και Δόξα Βύρωνος αναμετρήθηκαν σήμερα το απόγευμα σε φιλικό παιχνίδι που έλαβε χώρα στο γήπεδο της Χωράφας, με το αποτέλεσμα ανάμεσα στις δυο ομάδες να λήγει ισόπαλο με σκορ 2-2. Τόσο ο τεχνικός των κιτρινομαυρων, Ισίδωρος Σταυριανός όσο και οι Νταούδης-Ζαφειράκης είχαν την ευκαιρία να εξάγουν χρήσιμα συμπεράσματα μένοντας ικανοποιημένοι από την εικόνα που παρουσίασαν ποδοσφαιριστές τους. Για τους γηπεδούχους σκόραραν οι Μπερτσιάς και Μπιρμπίλι, ενώ για την κυανή θεά το δρόμο προς τα δίχτυα βρήκαν οι Βασιλόγιαννης και Στρατής .
ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Κούτσης, Μίχος, Κακλαμάνος, Βαγγέλης, Χατζηπαναγιώτης, Κουμπούλης, Μπιρμπίλι, Κολλιάκος, Παπαχρηστόπουλος, Καρδάσης, Κρεμμύδας. Στο β' μέρος έπαιξαν οι Παρασκευόπουλος Ι., Παρασκευόπουλος Β., Γεωργίου, Νιζάμης, Πανούσης, Μπερτσιάς.
ΔΟΞΑ: Μουκέας, Αγγελακόπουλος, Βούτας, Τζανετής, Παπαχειμώνας, Ζάκα, Καρμπίνης, Γκουντελίτσας, Βασιλόγιαννης, Λέσι,. Έπαιξαν ακόμη οι Ζαρκάδης, Στρατής, Τζαβέλλας, Νταούδης, Βιτωράτος, Μπαμπαλής.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου