http://agiosierotheos.blogspot.gr/

ΠΟΑ-Άγιος Ιερόθεος 1-1

Το ματς ανάμεσα στον ΠΟΑ και Αγιο Ιερόθεο ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι και πριν από την έναρξη του ήταν δύσκολο να έκανες μια πρόβλεψη αφού επρόκειτο για δυο από τα καλύτερα σύνολα της κατηγορίας. Αυτό το επιβεβαίωσαν και στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Ατσαλένιου, με τις δυο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 1-1 σε ένα ματς όπου από άποψης θεάματος ήταν υψηλού επιπέδου.
Οι φιλοξενούμενοι παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ, κατάφεραν να σώσουν την παρτίδα στα τελευταία λεπτά ωστόσο θα πρέπει να σημειωθεί ότι δικαιούνταν βάση ευκαιριών περισσότερα τέρματα με την τύχη να τους γυρνάει την πλάτη.
Από την άλλη , ο ΠΟΑ δεν έπιασε την απόδοση που μπορούσε με αποτέλεσμα να μείνει στην 3η θέση με 25 βαθμούς, ενώ οι νεοφώτιστοι βρίσκονται δεύτεροι με 26 πόντους.
Στο 5' το σουτ του Τριανταφύλλου πέρασε άουτ, ενώ στο 32' οι φιλοξενούμενοι απείλησαν όταν ο Γιαγκιόζης έδιωξε με το δεξί χέρι και δύσκολα το σουτ του Σούφλα.
Μόλις στο 5ο λεπτό, ο Τριανταφύλλου από την αριστερή πλευρά με ωραίο σουτ, έστειλε τη μπάλα λίγο πάνω από το δοκάρι, στην πρώτη καλή προσπάθεια του αγώνα.
Στην τελευταία φάση του αγώνα για το α' ημίχρονο στο 39' ο Τριανταφύλλου έστειλε τη μπάλα έξω σε φάουλ.
Στο 65' οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία όταν ο Σαγανάς με σουτ ανάγκασε τον Γιαγκιόζη σε εκπληκτική επέμβαση, ενώ στη συνέχεια της φάσης οι 'κιτρινόμαυροι' ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Θανόπουλου. Στην επόμενη φάση η κεφαλιά του Κωστούλα πέρασε λίγο άουτ, με τον Ιερόθεο να πατάει μέχρι τότε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο.
Στο 70' έγινε το 1-0 με τον Τριανταφύλλου που εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο το πέναλτι που κέρδισε ο Ρουμπάκης. Ο Ιερόθεος συνέχιζε να παίζει επιθετικά και στο 87' το σουτ του Σαγανά πέρασε λίγο άουτ. Στις καθυστερήσεις ωστόσο η αθηναϊκή ομάδα κέρδισε πέναλτι, όταν ο Γενιτσαρίδης ανέτρεψε τον Θανόπουλο, με τον Σούφλα να διαμορφώνει το τελικό 1-1.
Στο 81' αποβλήθηκε για τον ΠΟΑ ο Παπαδομιχελάκης με δεύτερη κίτρινη.
ΠΟΑ (Β. Κρασανάκης): Γιαγκιόζης, Παπαδομιχελάκης, Χαρίτος, Φραγκιαδάκης, Γενιτσαρίδης, Χατζηανδρέου (87’ Βρεττός), Πετράς, Σταθόγλου, Ρουμπάκης (93’ Σακλαμάκης), Αμντουραχμάνι, Τριανταφύλλου (λ.τ. 83’ Αραβιάκης).
Αγ. Ιερόθεος (Β. Σταυρακόπουλος): Κυρίτσης, Πολίτης (74’ Νιζάμης), Μιχαλόπουλος, Μπιρμπίλι, Κωστούλας (80’ Κετσετζόγλου), Γκουτζούλας, Μανδήλης (58’ Λέσι), Καραμέρης, Σαγανάς, Σούφλας, Θανόπουλος.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου