http://agiosierotheos.blogspot.gr/

Χατζηαλέξης: Πιστεύουμε σε όλους τους παίκτες του έμψυχου δυναμικού

Με αφορμή τον αγώνα Κυπέλλου που δίνει η ομάδα μας το Σάββατο 15 Οκτωβρίου στις 15.00 στο γήπεδο του Ηφαίστου με αντίπαλο τη Θύελλα Ραφήνας, ο προπονητής, Μαργαρίτης Χατζηαλέξης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Θα γίνουν κάποιες αλλαγές αφού θα παίξουν κάποια παιδιά που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής. Από εκεί και πέρα, αυτό δεν πάει να πει ότι δεν θα... κυνηγήσουμε τη νίκη για να προχωρήσουμε στο θεσμό του Κυπέλλου. Οι παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί μέχρι στιγμής είναι ικανοί να φτάσουν στην επίτευξη του στόχου αφού πιστεύουμε σε όλα τα παιδιά που βρίσκονται στο έμψυχο δυναμικό. Είναι καλό που το ματς γίνεται Σάββατο αφού δίνει την ευκαιρία στον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να παρακολουθήσει τον αγώνα. Το θετικό είναι ότι από την 1η Αυγούστου που ξεκινήσαμε, δεν υπάρχουν μέχρι τώρα μυϊκοί τραυματισμοί και αυτό οφείλεται στην πολύ καλή δουλειά που γίνεται από τον γυμναστή της ομάδας, Χρήστος Λαζαρίδης και το φυσιοθεραπευτή, Χρήστο Σκαρώνη'.

Εκτός μάχης για το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει τεθεί ο τραυματίας, Φώτης Ρουμπής, που έχει υποστεί διάστρεμμα. 
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου