http://agiosierotheos.blogspot.gr/

Χατζηαλέξης: Πάντα η πρεμιέρα είναι δύσκολη

Στο τελικό της στάδιο βρίσκεται η προετοιμασία του Άγιου Ιερόθεου ενόψει του αγώνα που ακολουθεί την Κυριακή με την Τριγλία στην Ραφήνα. Προβλήματα απουσιών δεν υπάρχουν γεγονός που δίνει τη δυνατότητα στον Μαργαρίτη Χατζηαλέξη να παραταχθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο έμπειρος προπονητής μάλιστα στις δηλώσεις που παραχώρησε αναφέρθηκε στο εν λόγω ματς λέγοντας:
Όλα τα ματς της πρεμιέρας είναι δύσκολα, ειδικά τώρα σε μια έδρα όπως είναι της Τριγλίας, που διαθέτει αξιόλογη ομάδα με καλό προπονητή. Από εκεί και πέρα, εχουμε προετοιμαστεί νομίζω κατάλληλα για να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε στις ιδιαιτερότητες του παιχνιδιού'.
Ερωτηθείς για την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες στην προετοιμασία, ο κ. Χατζηαλέξης είπε:Είμαστε μια χαρά από τότε που ξεκίνησαμε δηλαδή από την 1η Αυγούστου. Τα παιδιά δεν έχουν λείψει ούτε ένα λεπτό. Τα δίνουν όλα σε κάθε προπόνηση, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος και πιστεύω ότι η δουλειά της προετοιμασίας θα φανεί και μέσα στα παιχνίδια. 


Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου