http://agiosierotheos.blogspot.gr/

Έναρξη συνεργασίας με Καμαρέτσο-Ζήκο


Ο Α.Ο. ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον 22χρονο οπισθοφύλακα, Αλεξανδρο Καμαρέτσο. Το νέο απόκτημα της ομάδας μας βρέθηκε σήμερα στα γραφεία του συλλόγου και έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμφωνητικό, ενώ προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Χρυσούπολη. Η διοίκηση του Άγιου Ιερόθεου ευχαριστεί τη Χρυσούπολη για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή και ιδιαίτερα τον πρόεδρο, Αργύρη Φελλά. 

Παράλληλα, στον Άγιο Ιερόθεο θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν ο μέσος Σωτήρης Ζήκος που αποκτήθηκε από τον Ήφαιστο Περιστερίου. Πρόκειται για 20χρονο μέσο ο οποίος την προηγούμενη σεζόν ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑ. 
Η διοίκηση της ομάδας μας ευχαριστεί το συγκεκριμένο σωματείο και ιδιαίτερα τους κύριους Δημοθεόδωρο, Λάππα και Δεμίρη για τη συνεργασία τους όσο στην υλοποίησε της μεταγραφής όσο και με τη βοήθεια του γύρω από το γηπεδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα μας'. 

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου