http://agiosierotheos.blogspot.gr/

Στον Άγιο Ιερόθεο ο Αλέξης Δάρρας!

Ο Α.Ο. ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρώτη μεταγραφική κίνηση για τη σεζόν 2016-2017. Ποδοσφαιριστής της ομάδας μας από εδώ και στο εξής θα είναι ο Αλέξανδρος Δάρρας. Το νέο απόκτημα είναι 28 χρονών και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού, διαθέτοντας την εμπειρία που χρειάζεται η κατηγορία. Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Τριγλία Ραφήνας με τη φανέλα της οποίας πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν στο πρωτάθλημα του 4ου ομίλου.
Συν τοις άλλοις, ο Αλέξης Δάρρας έχει διαγράψει εκπληκτική πορεία τα τελευταία χρόνια ως ποδοσφαιριστής έχοντας κατακτήσει τίτλους σε πρωτάθλημα Δ' και Γ' Εθνικής με τις φανέλες των Αιγάλεω και ΑΟΤ Αλίμου. Ο ικανότατος παίκτης έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του ακόμη σε Αιολικό, Κορωπί, Εθνικό Αστέρα και Ιωνικό Νικαίας ενώ ξεκίνησε την καριέρα του στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού.

Η οικογένεια του Α.Ο. Άγιου Ιερόθεου καλωσορίζει τον Αλέξη Δάρρα και του εύχεται ό,τι καλύτερο από εδώ και στο εξής.  
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου