http://agiosierotheos.blogspot.gr/

Σόου Μπερτσιά στην Καισαριανή

Την ανοδική πορεία που διαγράφει από την αρχή του πρωταθλήματος πιστοποίησε στο ματς με τον Μικρασιατικό η ομάδα μας που επικράτησε με 3-1 παραμένοντας παράλληλα στην κορυφή του 2ου ομίλου. Οι παίκτες του Ισίδωρου Σταυριανού μπήκαν αμέσως στο κλίμα του αγώνα και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη διατηρώντας την επαφή από τους υπόλοιπους διώκτες. Οι κιτρινόμαυροι επέβαλλαν από τα πρώτα λεπτά το ρυθμό τους και δεν επέτρεψαν σε καμια περίπτωση στους νεοφώτιστους να ελπίζουν σε θετικό αποτέλεσμα. Το χορό των γκολ για το συγκρότημα του Ισίδωρου Σταυριανού άνοιξε ο Μπερτσιάς ο οποίος αποτέλεσε και τον κορυφαίο του γηπέδου με τα δυο τέρματα που πέτυχε. Συγκεκριμένα στο 10′ με ωραία ενέργεια έκανε το 1-0, ενώ ο ίδιος ποδοσφαιριστής εκμεταλλεύτηκε στο 30′ το πέναλτι που κέρδισε ο Γεωργίου και με ψύχραιμη εκτέλεση έγραψε 2-0. Στο 48′ ο Χατζηπαναγιώτης ολοκλήρωσε το κρεσέντο των φιλοξενούμενων κάνοντας το 3-0, με τους γηπεδούχους να μειώνουν στο 80′ με γκολ του Πετρίτση. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής βρήκε δίχτυα στις καθυτερήσεις όμως το γκολ ακυρώθηκε μετά από υπόδειξη του διαιτητή για επιθετικό φάουλ πάνω στον Ρουμπή.
ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ (Κώστας Σταμπουλίδης) Δωριάδης, Φραγκής, Βουτυράς, Πλακάλι, Κρασσάς, Κολοβός Η., Πρασσάς, Γεροκώστας (46′ Κουλίρα), Κετσές (46′ Πετρίτσης), Κολοβός Α., Φερατάι (46′ Ντάνο).
ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Ισίδωρος Σταυριανός) Ρουμπής, Κουμπούλης (75′ Καραπιπέρης), Κακλαμάνος, Μπιρμπίλι, Κρητικός, Γεωργίου, Μπερτσιάς, Καραμέρης, Χατζηαπαναγιώτης (55′ Κυριαζής), Νιζάμης (65′ Πανούσης), Καλλιπολίτης.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου