http://agiosierotheos.blogspot.gr/

Επέκταση συνεργασίας με Δημήτρη Μουρτζάκη


Ο Α.Ο. Άγιου Ιερόθεου ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Δημήτρη Μουρτζάκη. Η διοίκηση της ομάδας πίστη στο πλάνο της που έχει σαν στόχο την διατήρηση του περσινού κορμού, συναντήθηκε με τον ποδοσφαιριστή και οι δυο πλευρές συμφώνησαν ώστε να συνεχίσουν τη συνεργασία τους για ακόμη μια χρονιά. Ο 27χρονος άσος αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή και είχε αποκτηθεί την περσινή σεζόν από τον Άρη Πετρούπολης. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Μουρτζάκης στο παιχνίδι με το Αιγάλεω είχε υποστεί ρήξη χιαστού με αποτέλεσμα να απουσιάσει από αρκετά παιχνίδια ωστόσο η διοίκηση της ομάδας μας αποφάσισε να τον διατηρήσει στο έμψυχο δυναμικό κάτι που έπραξε και με τον Παναγιώτη Γεωργίου. Να υπενθυμίσουμε ότι ο ποδοσφαιριστής θα επανέλθει σε ρυθμούς προπονήσεων στις αρχές Αυγούστου

Μουρτζάκης: Σπανίζουν τέτοιες διοικήσεις
Οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή αμέσως μετά τη συμφωνία: Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του Άγιου Ιερόθεου που ήταν δίπλα μου στις δύσκολες στιγμές που πέρασα μετά το σοβαρό τραυματισμό μου. Δύσκολα συναντάς αυτή την εποχή τέτοιους ανθρώπους σε ομάδες και είναι τιμή για όλους εμάς που βρισκόμαστε σε αυτό το σωματείο'.  
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου